Şimdi Ara

asus k52jc nvidia ekran kartı sorunu ÇÖZÜLDÜ (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
2
Favori
60.379
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: qazrfv

Merhaba arkadaşlar bugün aynı sorunla bende karşılaştım biosa baktım son sürüm yüklüymüş. Biosdayken F9 yaparak default ayarlarına yükledim F10 ilede kaydedip çıktım. Bilgisayar açıldığında ekran kartı gelmişti. Nvidianın sitesinden indirdiğim son sürümü yüklüyorum şuanda.

benim sorunum da aynı senınki gibi çözüldü ve bu yol ile defalarca sorunu giderdim ama hep nasıl nerden yaptıgımı unutup saatlerce uğrasıyorum gene aynısı oldu sonunda yıllardır bulduğum gibi bu konuyu buldum o kadar uğraş dur sonuç f9 + f10 o yüzden bu mesajı buraya bırakıyorum konuyu da favorilere alıyorum bir daha bu dert başımı ağrıtmayacak kendime söz veriyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: fifisko2

S.a beyler nvidia yı aktif hale getiremeyen arkadaşlarım içinn
    İlk açılışta F2 tuşuyla biosa girilir.
    -Bios ekranındayken bir kere F9 a basılır ve çıkan ileti mesajına OK denildikten sonra F10 tuşuna bir kere basılır ve yine OK tıklanır.
    -Notebook tekrar açıldığında masaüstünde sağ tıklama yaptığımızda Nvidia denetim masası görünecektir.
    Denetim masasında Nvidia ekran kartı görünmüyor ise support.asus.com adresinden Nvidia ekran kartı sürücüsünü indiriniz.
    Bunu yaptıktan sonra düzelir.. Bende çok ugraştım bu hata ile siz ugraşmayın bari ...
    Kardesim oncelikle cok cok tesekkurler.

Daha once bu sorunu yasadim. 3. Bilgisayarcida yaptilar ancak o dukkan da kapandi sonradan. Gecen sene pc ye su dokuldu ve menteseler kirildi tamir ettirdigim yerde ekran kartin bozuk dediler yenisini almadim. Bir sene gectikten sonra Dun baska bir bilgisayarciya goturdum icinde haficiekran karti yok dedi. Ben bulamadim dedi. Olsa da bozuktur dedi ve sadece format icin 30tl parami aldi. Senin ekran kartini calmislar dedi. Bende ekran kartinin nasil bisey oldugunu bile bilmem tmm dedim. Az once buradaki yorumunu gordum. Ve 4 bilgisayar tamircisinin yapamadigini yaptim sayende insallah herkes faydalanir burdan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• fifisko2 F kullanıcısına yanıt
    Kardeş yıl 2020 ve bu yönteminle olayı çözdüm. 3 gündür uğraşıyordum. Sana baya bi dua ettim. Allah işini rast getirsin.
  • fifisko2 F kullanıcısına yanıt
    Öğlenden beri kafayı yicektim, süpersin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende benzer durumla karşılaştım. Laptop a Windows 10 kurmuştum, windows güncellemeleri ile update çözüldü.

Bu laptop un performansını artırmak için neler tavsiye eder siniz? Benim yapacaklarım

• İçinde 4 artı 2 toplam 6gb var. 2lik olanın yerine 4gb lık ram alacam toplam 8gb ram olsun. Ram olarak aşağıdaki ram larden
    • SSD olarak ta Sandisk 240gb alıp takacağım.

https://www.hepsiburada.com/sandisk-ssd-plus-240gb-530mb-440mb-s-sata-3-2-5-ssd-sdssda-240g-g26-pm-bd805682?&wt_gl=cpc.6802.dsa.elk.it-veri-depolama&isFashion=true&gclid=CjwKCAjw_o-HBhAsEiwANqYhp-9Lq3xqSgAfSrm4a3zvSIkDKmbOe4A6KFcQ5FKaUNCT6u_2hK0KahoCxzwQAvD_BwE&gclsrc=aw.ds

asus k52jc nvidia ekran kartı sorunu ÇÖZÜLDÜ

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.