Şimdi Ara

Asus K53S ekran kartı problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
2.685
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler GT540m ekran kartı var pes 12 olsun shift2 olsn yüksek performans isteyen oyunlarda canavar gibi calısıo fakat fm 2012nin az bi sistem isteyen 3d mac motorunu acarken pc kilitlenio acaba sorun ne olabilir özellkle bu modeli kullanan arkdslardn yardım bekliorm manager oynayan vardır heralde içlerinde :)

• quote:

Orijinalden alıntı: kaqi

Beyler GT540m ekran kartı var pes 12 olsun shift2 olsn yüksek performans isteyen oyunlarda canavar gibi calısıo fakat fm 2012nin az bi sistem isteyen 3d mac motorunu acarken pc kilitlenio acaba sorun ne olabilir özellkle bu modeli kullanan arkdslardn yardım bekliorm manager oynayan vardır heralde içlerinde :)

bi arkadasin verdigi bir bilgiye dayanarak soyle bir tahminde bulunuyorum.3d ozelligini acmaniz icin ozel 3D laptoplar var.demek ki sizin laptopunuzda da 3D ozelligi yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ALTINBAŞAK -- 30 Kasım 2011; 22:04:03 >
  • 3d özelliği kartta vardır leptopta ekranda olur kartta o özellik olmadıktan sonra ekranda 3d özelliği olsada bir işe yaramaz. 540m kartlarda 3d özelliği vardır şunu yapabilirsin 3d ayayrlar bölümünden özelleştirilecek program bölümüne oyunun ismini yazın kartında nvidia seçili olduğuna dikkat edin bazen geçişlerde sorun oluyor
  • evet sorun vercenikin dediği gibiymiş sanırım ekran kartı gecisnde sıkıntı vardı sorunu çözdüm tesekkrler
  • Bazı oyunlarda bu geçiş sıkıntısı olabiliyor. MW3'te yaşamıştım bunu, oyun kasıyordu, netten biraz araştırdım ve bu şekilde çözdüm.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.