Şimdi Ara

Asus K53SV KULLANICI PLATFORMU (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
690
Cevap
8
Favori
50.915
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar henuz yeni ulaştı kargom. artık bende Asus K53SV-SX581D kullanıcısıyım.

şuan sadece 64bit ultimate kurdum, sürücülere daha başlamadım, sanırım bu tüzden arada kilik kuluk sesler geliyor.. var mı bi tavsiyeniz?

bu arada benide listeye eklersenız sevınırım
  • herkese iyi geceler, bende pazar günü itibari ile asus asus k53sv-sx581r kullanıcısı oldum. cumartesi laptop almaya karar verdim kısa bir araştırmadan sonra asusta karar kıldım.ancak bazı sorunlarım var pc ile ilgili.pc ilkbaşlarda çok hızlı açılıyordu taki bugüne kadar güncelleştirmeleri kapatmıştım. ve dün gece pcyi kapatırken güncelleme yükleyecekken elle pcyi kapattım. bugün akşam açtığımda pc hem yavaşlamıştı hemde tam 20340 tane güncelleme yapmaya çalıştı.20340 yapınca açıldı ve sonrasında windows yapılandırılıyor lütfen bilgisayarı kapatmayınz uyarısı verdi. neden olduğunu anlamıyorum. güncellemelerle ilgili bir sorun mu sizce? yada başka bişey mi var? şimdi güncellemeler tamamen açtım ama kapatıp açınca çok bekliyor. ve açıldıktan sonra pc nin içinde süreli uyarılar çıkıyor asusun kendi programları ile ilgili nedir onlar bilmiyorum. ne yapmam gerektiği konusunda fikri olan varsa ve sölerse sevinirim. özellikle açılırken neden ççok bekliyor. daha yepyeni pc :(yardımlarınızı bekliyorum. tşk

• quote:

Orijinalden alıntı: erlanmayer86

herkese iyi geceler, bende pazar günü itibari ile asus asus k53sv-sx581r kullanıcısı oldum. cumartesi laptop almaya karar verdim kısa bir araştırmadan sonra asusta karar kıldım.ancak bazı sorunlarım var pc ile ilgili.pc ilkbaşlarda çok hızlı açılıyordu taki bugüne kadar güncelleştirmeleri kapatmıştım. ve dün gece pcyi kapatırken güncelleme yükleyecekken elle pcyi kapattım. bugün akşam açtığımda pc hem yavaşlamıştı hemde tam 20340 tane güncelleme yapmaya çalıştı.20340 yapınca açıldı ve sonrasında windows yapılandırılıyor lütfen bilgisayarı kapatmayınz uyarısı verdi. neden olduğunu anlamıyorum. güncellemelerle ilgili bir sorun mu sizce? yada başka bişey mi var? şimdi güncellemeler tamamen açtım ama kapatıp açınca çok bekliyor. ve açıldıktan sonra pc nin içinde süreli uyarılar çıkıyor asusun kendi programları ile ilgili nedir onlar bilmiyorum. ne yapmam gerektiği konusunda fikri olan varsa ve sölerse sevinirim. özellikle açılırken neden ççok bekliyor. daha yepyeni pc :(yardımlarınızı bekliyorum. tşk

win7 ultimate 64bit format atıp(tavsiyem recovery kısmına dokunmayın sadece C yi formatlayın) internet sitesinden son sürücüleri yükleyin(nvidiayı kendi sitesinden yükleyin)

• arkadaşlar bende bu modeli almayı düşünüyorum ama şu klik klik sesi her neyse biraz rahatsız etti beni,, bi çözümü bulunamadı mı henüz ve ayrıca ses sürekli mi geliyor yüksek bir ses mi bu konuda açıklama yapan bi arkadaş olursa sevinirim.
  • ASUS K53SV-SX581R modeli aldım yeni. Beni dde listeye ekler misiniz?

NOT : Ben klik sesini duymuyorum. Neresinden geliyor bu ses cihazın?
  • quote:

Orijinalden alıntı: farukoza

ASUS K53SV-SX581R modeli aldım yeni. Beni dde listeye ekler misiniz?

Bu ses cihazın touchpad kısmından geliyor mouse nin sağ ve sol tuş gorevini goren iki butondan bndede var ama gnlde nrmal mouse ile kullandgm icn pek sıkıntı yasamadım pc yi alan butun arkadasları listeye ekliyorum...
  • asus k53sv kullanıcıları genişliyor...ailemiz gittikce büyüyor alan butun kardeslerime asus k53sv hayırlı olsun ben alalı yaklask 3 ay kadar oldu cok memnunum kullanan arkadasların yorumlarını gorelim almayı dusunenlerde fikir sahibi olsun :))
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrecelik85

quote:

Orijinalden alıntı: farukoza

ASUS K53SV-SX581R modeli aldım yeni. Beni dde listeye ekler misiniz?

Bu ses cihazın touchpad kısmından geliyor mouse nin sağ ve sol tuş gorevini goren iki butondan bndede var ama gnlde nrmal mouse ile kullandgm icn pek sıkıntı yasamadım pc yi alan butun arkadasları listeye ekliyorum...

bu ses dediğiniz touchpadi kullanınca mı çıkıyor sadece yoksa arada bir çıkıyor mu ???
  • bende artık bir asus k53sv-sx581d kullanıcısıyım ıspartadan maximum bilgisayardan 1.450 tl ye çanta ve mouse hediyeli olarak aldım :D benide ekleyin listenize
  • quote:

Orijinalden alıntı: calikusu32

bende artık bir asus k53sv-sx581d kullanıcısıyım ıspartadan maximum bilgisayardan 1.450 tl ye çanta ve mouse hediyeli olarak aldım :D benide ekleyin listenize

hayırlı olsun. Zaten bizim memleketin diğer bilgisayarcılar da dahil olmak üzere tüm stoğunu maksimum bilgisayar çekiyor oradan dağıtıyorlar cihazları.

Daha hesaplı bulmanız imkansız gibi birşey Isparta'da.
  • Bugün itibariyle bende ASUS K53SV-SX581D kullanıcısıyım , cihaz cidden mükemmel çıktı herkese tavsiye ederim
  • arkadaslar bu arada diğer msjlarda okudugum klik sesini ilk geldiğinde bende duydum fakat dos işletim sistemli laptopuma win 7 64 bit kurduktan sonra orjinal sitesinden kendi driverlerinin güncel halini ve ÖZELLİKLE bios güncellemesini yaptım ve ses kesildi bilginiz olsun. bios güncellemesine baktıgınız zaman zaten 4 ay sonra yeni bir güncelleme görüceksiniz normalde 7. ay bios 11. da güncelleme verilmiş büyük ihtimalde sizin bahsettiğiniz sesle alakalı yapabilen arkadaslar güncelemeyi yapsınlar ses kesilecektir.
  • asus k53sv-sx581r aldım 3 gün önce dartyden 1.400 lira tam istediğim gibi şık sade kaliteli sessiz ve hızlı ama açılışta çok fazla program olduğu için geç açılıyor bunu nasıl hızlandırabiliriz? Birde sürekli güncelleme yapıyor güncellemeleri kapatsam zararı ne olur?
  • quote:

Orijinalden alıntı: yengecharun

buraya bakmadan almayın daha ucuza bileklerimi keserimhttp://www.darty.com.tr/e_commerce/NOTEBOOK/ASUS/K53SV-SX581R-p-64737-c-24.htm

kes o zaman 1865 TL olmuş, vatanda şu an 1372 TL
  • Merhaba arkadaşla bende bi asus k53sv-sx581d kullanıcısı olarak bi sorum olacak bu mdeli kullananlar hardisk den tık tık die ses geliyormu die bakabilirlermi acaba bendeki modelde hitachi nin 500 gb lık modeli var ? kullanan lar bakıpda yorum atarsa sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakan-yuce

Merhaba arkadaşla bende bi asus k53sv-sx581d kullanıcısı olarak bi sorum olacak bu mdeli kullananlar hardisk den tık tık die ses geliyormu die bakabilirlermi acaba bendeki modelde hitachi nin 500 gb lık modeli var ? kullanan lar bakıpda yorum atarsa sevinirim

msjları okursan cvbı var yukarıda
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaplan.h

asus k53sv-sx581r aldım 3 gün önce dartyden 1.400 lira tam istediğim gibi şık sade kaliteli sessiz ve hızlı ama açılışta çok fazla program olduğu için geç açılıyor bunu nasıl hızlandırabiliriz? Birde sürekli güncelleme yapıyor güncellemeleri kapatsam zararı ne olur?

açılış dediğin gibi biraz yavas ama çokta değil bende kullanıyorum şu anda aynı makinayı güncelleştirmeleri bence kapat aşırı yük biniyor bilgisayara ben sadece ekran kartı ve bios güncellemelerini takip ediyorum yeterli bana göre .
  • quote:

Orijinalden alıntı: KeopsonLine

quote:

Orijinalden alıntı: hakan-yuce

Merhaba arkadaşla bende bi asus k53sv-sx581d kullanıcısı olarak bi sorum olacak bu mdeli kullananlar hardisk den tık tık die ses geliyormu die bakabilirlermi acaba bendeki modelde hitachi nin 500 gb lık modeli var ? kullanan lar bakıpda yorum atarsa sevinirim

msjları okursan cvbı var yukarıda

benim bios versiyonum 315 sen diyorsunki 320 yi yükle düzelir deneyeyim bakalım sonuçları yazarım

• K53SV-SX129V K Series Asus Notebook

merhaba bende 25 ocak 2012 de ankaradan 1500 tl kredi karıtı 10 taksitle ulusdan aldım 2 yıl garantili benide listeye yada klube eklersiniz sevinirim

http://www.istanbulbilisim.com.tr/k50-series-k53sv-sx129v-asus-dunyasi-fiyatlari-kampanyali-laptoplar-en-ucuz-dizustu-bilgisayar-modelleri-firsatlari-notebook-taksit-avantajlari,29261.html

software engineer olarak makinadan memnunum çok hızlı çok sessiz ve asus un bozulmama garantisi altında görür görmez aldım ve 2.5 kilo

ancak sormak istediğim sistemden gelen ram 4 GB ayrıca 4 GB taktırıcam bunun için nerden nasıl ne marka ram alıcam tavsiyeleriniz 1 de ank yetkili servis ram takma işçilik parası alır mı?

herkese benden asusu tavsiye

• ben neden listedeee yokum emree
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.