Şimdi Ara

Asus K53SV Power Jack Sorunu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
2
Favori
4.729
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Istanbul icinde bildiginiz bir bilgisayarci mevcut mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Power Jack + Montaj + Şarj Aleti + Batarya 125 TL ye mâl oldu..Şu an fıstık gibi, bir de SSD taktım mı daha 2 sene idare eder Allah'ın izniyle
  • YGA kullanıcısına yanıt
    evet kardeş değişebilirsin..ben 2 kez değiştim tabi benim işim bu..servise para ödeme boşa..biraz lehim yapma yeteğinin varsa tamamdır..
  • Ayni problemi tekrar yasiyorum fakat onceki bilgisayarciya tekrar goturmek istemiyorum. Bu isi temiz bir sekilde yapabilecek olan bildiginiz yerler var mi Istanbul icinde?
  • benimde asus k53sv de bu problemle karşılastım, bugün soketi internetten 2,5 tlye alıp laptopun anakartıda söktüm telefoncuda lehimlettim ama geri taktıgımda hiç tepki alamadım yani çalışmadı. acaba telefoncu düzgün lehimleyemedimi yoksa kartımı bozdu. bir de laptopu izmirde nerede yaptırabilirim?
  • arkadaşlar benim laptopun markası asus n53sn sz024v ve p.jack yeri yine bozuldu.Bir laptopçuya götürmüştüm 100 tl para aldı ve 2 ay sonra yine bozuldu , şimdi ben gidip abi yine bozuldu bu parça asustan orjinal ya , bu parçayı gösterip yenisini ücresiz alabilir miyiz ? diye sorsam ne der ?

100 tl daha vermek istemiyorum :/
  • Arkadaşlar Bu serinin genel sorunudur soket temasızlığı biraz kullanıma bağlı vede takılan soketin kalitesine piyasadaki soketler kalitesiz orjinal soketle aynı kalitede değiller. Unutmadan soketi değiştirmeden kırılan yeri lehimlemeleri olasılığı var ondan bahsetmiyorum:). Bu konuda yardımcı olabilirim size. (Uygun fiyatlara)
    Yakında kısmetse kızılay civarında teknik servis açmayı planlıyorum.

Sadece soket değişimine 100 tl çok yüksek bir rakam..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi racer007 -- 17 Haziran 2015; 14:04:40 >
  • Konuyu hortlatayim..Bende de bu sorun oldu evvela adaptorden dedim adaptoru degistirdim 1 ay sonra adaptor bozuldu eski adaptor calisir oldu ne hikmetse sonra yine git geller basladi bazen hic olmuyor cok nadir arada bazende surekli oluyordu gittim dc power kart siparis ettjm.uzerinde asus yazan orjinal mi bilmiyorum 40 50 lira degistirdim 2gun hoplattim.ziplattim tik yok sonra yine ufaktan olmaya basladi..ki bu dedigim 15 gun onceydi yani degistirme zamanim..suanda hic guc yok sabah calisiyordu suanda tik yok sanirim ya kart yandi yada adaptor tamamen bozuldu... Ciddi cozum bulan var mi buna ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.