uzun suredir uzagim donanim olayından laptop degistiriyorum
tamamen bilmedigim icin soruyorum yanlis anlasilmasin ama i5 ile i7 arasında neredeyse 2 katı perf farkı gorunuyor bencmarklarda tam dogru bir bilgi degilmi(disk hızı,ram,ekran karti da elbette etkiliyor ama cpu hızı x2 gorunuyor)
isinma srunu disinda i5 almayi gerektirecek bir sorun varmdı
quote:
Orijinalden alıntı: goofyitu
tamamen bilmedigim icin soruyorum yanlis anlasilmasin ama i5 ile i7 arasında neredeyse 2 katı perf farkı gorunuyor bencmarklarda tam dogru bir bilgi degilmi(disk hızı,ram,ekran karti da elbette etkiliyor ama cpu hızı x2 gorunuyor)
ne için kullanmak önemli bence. teknolojiye yetişilmiyor ki. i7 alsak yarın i9 çıkacak. sizlere sorduğum o dell'den bir tane memnun kimse gormedım. bir düşünmek gerekiyor bence bu fiyata bu dell hemde i7 ilginç yani...
quote:
Orijinalden alıntı: carloso
quote:
Orijinalden alıntı: goofyitu
ne için kullanmak önemli bence. teknolojiye yetişilmiyor ki. i7 alsak yarın i9 çıkacak. sizlere sorduğum o dell'den bir tane memnun kimse gormedım. bir düşünmek gerekiyor bence bu fiyata bu dell hemde i7 ilginç yani...
Öyle diyorsunuz ama bu site haricinde dell bilgisayar hakkında ısınma probleminden hiç bahsedilmemiş neredeyse. Ne güzel karar vermiştim kafam iyice karıştı. Bu internette herşey hakkında olumlu olumsuz yorum bulmak mümkün...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme