Şimdi Ara

Asus K555 menteşe kırılması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
171
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, yaklaşık 4 senedir falan kullanıyordum. Geçtiğimiz aylarda kapağı kapatırken çıtırdama sesleri ve masanın üstünde küçük küçük plastik parçalar gördükten bi kaç gün sonra kapak tamamıyla elimde kaldı. İran yapıştırıcısı ile yapıştırmaya çalıştım,1 gün bekletip yerine taktım. 4-5 kere kapatıp açtıktan sonra tekrar dağıldı.

Yedek parçaları çok fazla bulunmuyor, olanlar da çok pahalı. X555 için olan plastik kapaklar uyum sağlar mı acaba? Daha önce başına böyle bir şey gelen var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• cok fıyat farkı olacagını sanmıyorum pahalı dedıklerının arasından . Menteşenin sertlik ayarlarınden sertligini yumuşat...cover kapagının uzerınde ise kırılma ben oyle anladım buyuk ıhtımal vıda yerlerınde. plastik dolgu yaparak tamir yapılıyor. Googledan araştırıp bulabılırsın
  • yada siz kendınız karıştırılarak zamanla sertlesen malzemelerle dolgu yapabilirsiniz.
  • Evet coverda ki vida yerlerinin çoğu kırık. Dediğiniz gibi karıştırılarak sertleşen yapıştırıcıda denedim. Birkaç aç-kapadan sonra tekrar eskisi gibi oldu.

Bu yüzden x555 modelinin coverını kullanmayı düşünüyorum. Fakat uyum sağlayıp sağlayamama konusunda çekincelerim var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.