Şimdi Ara

Asus K555ln fiyat yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
30
Cevap
3
Favori
1.687
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Genel olarak film ve oyun için kullanıcak. ( oyunları medium da oynatsın yeter ).bilgisayar alıcam . Daha önce x555ln ve dell7537 arasında kalmıştım .
    Şimdi ise k555ln ve dell7537 arasındayım.

1-) k555ln mi vs dell7537 mi ?

2-) Hepsiburada da k555 ln 1700 başka yerlerden 300-400 daha ucuz. Acaba bu ürün teşhir ürünü olabilir mi diye size danışmak istiyorum . ( mobil olduğum için hepsiburadaya bi türlü soramadım)

http://www.hepsiburada.com/m/asus-k555ln-xo178h-intel-core-i5-4210u-1-7ghz-2-7ghz-6gb-750gb-15-6-tasinabilir-bilgisayar-p-BD802112?productId=bd802112&categoryId=98

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cihan0636 -- 16 Aralık 2014; 17:40:32 >

• Cihan0636 C kullanıcısına yanıt
    K555ln nin bu modeli bu fiyatlarda normalde şu aralar dolar yükselince arttı biraz. 300-400 daha pahalı olan modeli farklı ama karıştırmayın i7 işlemcili olan modeli o.
  • Yok ben yine i5 ten bahsediyorum.

Bu link 2360 tl sadece hdd 1tb ram 8gb ve 660 lira farkediyor.
    http://www.vatanbilgisayar.com/asus-k555ln-core-i5-4210u-17ghz-8gb-ram-1tb-hdd-2gb-156w8-notebook.html
    Bu linkde hdd aynı (750gb) ram 8gb sadece. Fiyatıda 2165. Tl
    http://m.bimeks.com.tr/Urun/145380

Sizin dediğiniz bu bilgisayar freedos olsaydı mantıklı ama işletim sistemi olduğu için fiyat bana az geldi diğer sayfalara bakınca . Ben bunun için size bu ürün teşhir mi diye sordum. @keremsami

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cihan0636 -- 16 Aralık 2014; 17:17:35 >

• Asus x550jk al oyun performansı daha iyi olur
  • Yani onuda düşündüm ekran kartı avantajlı ama
    Freedos almak istemiyorum

Ve kasa kalitesi ve ısınma konusunda k555ln daha iyi diye düşünüyorum .
    Tavsiyeniz için teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cihan0636 -- 16 Aralık 2014; 21:03:53 >
    x550Jk dan daha az ısınacağı kesin ayrıca bu ürünler ilk geldiğinde ucuz girdiler hepsiburadanın stoğuna, teşhir ürünü olduklarını sanmam çünkü bu seriyi takip ediyorum ilk girişinden beri.

K555LN-XO079H modeli Windows 8.1 li olarak bakın 2350-2600 arası fiyat koyan var fakat hepsiburada sitesinde 2099 TL den satıldı bitti. Bu üründe öyle idi sanırım stok bitmediği için öyle hala duruyor. Mesela şuan 79D modeli var sitede freedos olmasına rağmen 2199 Tl fiyatı var. İrtibata geçebilir misiniz bilmiyorum fakat teşhir ürünü olacak kadar önce çıkan bir seri değil şurada çıkalı 1 ay oldu.
  • İlginize teşekkürler.
    Bir sorum daha olacak .

Bu ürünle güncel oyunları medium olarak oynatabilir değil mi?

(Teşhir olup olmadığıyla ilgili hepsiburadaya mesaj attım cevabı sizinle paylaşırım )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cihan0636 -- 17 Aralık 2014; 0:06:16 >
  • Up
    Tabiki oynarsınız oyununa göre high ultra oynayabilecekleriniz bile olur. fakat genel olarak medium high oynatır aslında şu da var çözünürlük HD olduğundan daha rahat oynatır zaten bu kart da HD ekranların orta seviye iyi bir kartı.
  • Çok teşşekkürler
    Birde vatanda 8gb 1tb hdd şuan 1850 ordan alıcam 1-2 gün içerisinde inş
    sizde almayı düşünürseniz aklınızda bulunsun fiyat iyi diye düşünüyorum .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cihan0636 -- 18 Aralık 2014; 1:11:54 >
    Hocam 1949 TL dediğiniz model ayrıca kasası farklı görünüyor vatan mağazasında bir bakılmalı şahsen bu kasa benim hoşuma gitmedi eğer böyle satıyorlarsa kendi kasası çok hoş ve klavye düzeninde yön tuşlarının bu şekilde olmasını ben beğenmiyorum.

Ayrıca 1950 TL gibi bir fiyata İ7 işlemcili model freedos olarak alınabiliyordu şu dolar fırlamasaydı hatta tek çekimlerde 1850 TL seviyelerine bile düşmüştü 79D modeli.
  • Evet hocam almaya gittim 1950 olmuş ben yazdığımda 1850 idi bende almadım.
    Kasası banada tuhaf geldi metal yazıyo internette ama.benim incelediğim sert plastik gibi bişeydi bende beğenmedim hiç .( Daha önce z510 kullandım onunki daha iyidi akçası.)
    Benim kuzende msi ge60 var onun kasayı elleyince metali hissediyosun ama bu hiç hissettirmedi ... Ne yapıcam çok kararsızım ama 1850 inerse alırım yoksa beklesin .

Freedos sistem istemiyorum yoksa alırsım ama orj işletim sistemi almak istiyorum.
  • Up
    örneğin pcdepo sitesine girip bir bak incelediğin kasa oradaki gibimiydi diye. ben o kasayı inceledim şimdi metal alaşımlı bir kasa fakat dokunduğunda falan metal değil gibi de hissedebilirsin metal sesi tıkladığında gelmiyor ama gayet kaliteli bir kasa bence eğer aynı kasa ise çünkü dediğim gibi vatan bilgisayarın sitesinde farklı bir kasa görünüyor. İlla vatan gibi yerlerden mi olmalı elden mi almak istiyorsunuz? Şuan fiyatlar dengesiz dolardan dolayı nerde nedir diye bilmiyorum bile değişiyor sürekli. Bu arada devamlı da giremiyorum internete geç cevaplıyorum kusura bakma.
  • Açıkçası freedos istemiyorum diye pcdepo , ebrar bilgisayar gibi yerlerden bulamıyorum birde bankamatik kartıyla ödeme yapacağım için internet sayfaları problem çıkarıyo çoğu yerde kredi kartınla alışveriş yapabiliyosun .

Kasa konusuna gelince Kasayı 2gün önce vatanda incelemiştim ama hangi kasa olduğunu hatırlıyamadım malesef ama dediğiniz gibi pcdeponun resimlerindeki kasa daha güzel vatanın sitesindekinden . Forumlarda metal kasa diye bahsedilince ve fotolardan çok beklenti içerisine girdim heralde 1800-1900 tl lik bilgisayardan :) dediğiniz gibi metal alaşım kasa.
    Birde şimdi teknosanın sitesinde gördüm 1689 tl 6gb ram 1tb hdd . Birde neden anlamadım ekran kartı intel 4400 diyo hariciyi yazmamış yarın teknosaya sorucam bakalım . Seri XO088h link de
    http://m.teknosa.com/urun/bilgisayar/asus-k555ln-xo088h-notebook/125032861
    Cevaplarınızı geç vermeniz konusunda estağfirullah ne kusuru çok yardımcı oluyosunuz .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cihan0636 -- 20 Aralık 2014; 23:02:54 >

Evet bu ürünü gidip teknosa da inceleyin ben ilk goldda baktım hatta teknosada iki gün önce baktım tekrar 88H modeline sitesinde belirtmemişler fakat zaten asus bu seride Geforce 840M kullanıyor orada da belirtilmişti bu. İnceleyip bakın asıl kasa bu zaten. Canlı olarak bir bakın benim hoşuma gitti.

Birde sizin asıl istediğiniz nedir? İ7 işlemcili 1 TB HDD 8 GB ram ile mi almak istiyorsunuz yani 79H olan modeli mi?
  • İ7 olsa iyi olur ama o kadar veremem açıkçası en uygunu 2100 lira civarında işletim sistemli . Dolayısıyla i5 alıcam normalde 1tb hdd 8gb istiyodum ama oda şuan en uygun 1950 vatanda bende 1tb hdd 6 gb ram lisini bakıcam teknosada 1689a.
    6gb ram günlük işler ve oyunlarda (yüksek performans değil tabi) yeterli olur sanırım (tabi şimdilik ) sizin fikriniz nedir 6 gb ram problem çıkarmaz değil mi ?
  • Up
    Şimdiki şartlar için konuşursak 4 GB yeterli 6 GB rahat 8 GB daha rahat işleriniz gördürür. 6 GB ram ile bahsettiğiniz şeyleri yapabilirsiniz rahatça ayrıca oyunlarda da yeterli performansı alırsınız 8 GB Ram olması kafanızın da bilgisayarında çok rahat olmasını sağlar benim fikrime göre ama 6 GB da azımsanacak bir miktar değil.

Şöyle düşünün Asus X550JK standart olarak 4 GB ram olarak satılıyor ve bu haliyle alanda var. Üzerindeki İ5 4200H ve GTX850M gibi bileşenlere yetebiliyor. Yani Size bir sıkıntı olmaz. Tabi dediğiniz gibi 8 GB ram ve 1 TB HDD olması daha da iyi olurdu aceleniz yok ise biraz daha bekleyin derim fakat onu da diyemiyorum piyasanın şuan ki durumu çok dalgalı açıkçası.
  • Evet haklısınız çok zor bi karar teşekkür ederim ilgilendiğiniz için .
    Birde bugun teknosaya gittim . Linkini verdiğim üründe harici ekran kartı mevcut değilmiş bilgilendirmek istedim . (zaten stoklar an itibariyle bitmiş.)
    Buarada hepsiburadada hala1700 6gbram 750 hdd onu düşünmeye başladım yine
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.