Şimdi Ara

ASUS K555LN Mİ YOKSA VİCTOR G451 Mİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
433
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, ikisi arasında kaldım kullanıcılardan ve bilgisayarların hakkında bilgi sahibi olanlardan öneri bekliyorum

• Asusun kasadan başka artısı yok victor almalısın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Asus

Üstteki şahıs önceki konuda aklınızı çelmiş ama katılmıyorum.
    Ben x550jk yada k555ln alırdım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ParaylaBurnunuSilenAdam P kullanıcısına yanıt
    victor daha iyi ama ramini ve dikski yükseltirsem bana 2500 tl civarında mal oluyor
  • Yahu Asus'un ekranı 1366x768 çözünürlüğünde ayrıca ekranı mat olduğu için görüntü dahada kötü oluyor. Film izlemek oyun oynamak zevk vermiyor. Diğer yandan victor'da 1920x1080 Full hd ips bir panel var. Renkler daha doygun ve daha net gösteriyor. Birde victor'da m-sata slotuda var. Yani bu slot ile hdd'yi çıkarmadan fazladan ssd takabileceğiniz bir yer var. Ayrıca victor'da İntel ac wifi var. Yani daha kaliteli bir çekim gücüne sahip
  • Ben inceleyerek almak istiyorum victorede bakamam , biliyorum daha iyi ama asusda kotu degil

cok kararsizim :D

• http://www.pcdepo.com/asus-x550jk-xo012d-12gb-notebook?keyword=012d

12gb modelini al paşalar gibi kullan 3-4 sene
  • Asus un kasasını övüyorlar victor kasa yönünden asus ile yarışamaz ama asus da ekran olsun, ekran kartı olsun, özellestirme konusu olsun bunlarda victor ile yarışamaz. Ben g451 kullanıyorum su an son derece memnunum ama tabi bu iş biraz da bütçe meselesi. Arasında ne kadar fark olduğuna, bu farkı verip veremeyeceginize, ihtiyacınıza göre değerlendirin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu asus x550 jk daha iyi ama 300 falan daha fazla hem freedos

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.