Şimdi Ara

asus k555ln-xo436h I5 8 gb ram 1,5 tb hdd 2 gb ekran karti 1.949 tl

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
2.128
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar bu pc hakkinda ne dusunuyorsunuz? Fiyati uygun geldi. Vatan da 1.949 tl
    http://www.vatanbilgisayar.com/asus-k555ln-core-i5-5200u-22ghz-8gb-ram-15tb-hdd-2gb-156w8-notebook.html

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• yukarı. arkadaşıma almayı düşünüyoruz
  • Dostum ben yaklasik bi hafta once gittim elden aldim vatandan gayet memnunum iki uc tane oyun yukledim shadow of mordor high ayarlardan adam gibi bi ayar kismadan 30 fps veriyo sniper elite 3 te ultra ayarlarda 30 fps veriyo ve isinmiyo haci ben bi iki saat oyun oynadim rahat isiniyoda eline cok fazla isi gelmiyo diger taraflarda cok fazla el yakacak sekilde isinmiyo ben gayet memnunum ve hdd hizina gelirsekte haci win8.1 i ben 5 dk da kurdum tek skintisi usb yuvalarinin biraz az olmasi ama onuda usb coklayiciyla halledersin

• Ben bu pcyi geçen hafta vatandan aldım.
    Tasarımı oldukça şık.McAfee programını kaldırdım.Ramler 1600 MHz.Bildiğim kadarıyla da 2 slotta 4 GB RAM bulunuyor.Cihazda ısınma sorunu yok.Ancak bir miktar ısınma oluyor ve ilik denebilir.Fakat bu ılıklıği oyunda vs.artmıyor.Pilide benim için tatmin edici.Sorularınıza yardımcı olmaya çalışırım.Tabi benimde merak ettiğim sorular var.

• Meraba geçen hafta asus k555ln-xo436h ilehttp://www.vatanbilgisayar.com/lenovo-g50-70-core-i7-4510u-20ghz-6gb-1-tb-156-2gb-w8-notebook.html#ozellikler bu urun arasında kaldım ve bi mallik yapıp i7 işlemciye kandim ve lenovoyu aldım iyimi olmuş kotumu yorumlarınızı bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arkadias -- 14 Ekim 2015; 20:36:04 >
  • Yarin cihazı değiştirmeye gidecem arkadaşlar yorumlarını nedir napiyim lütfen biseyler soleyin

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.