Şimdi Ara

asus K555LN yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
614
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.vatanbilgisayar.com/asus-k555ln-core-i5-4210u-17ghz-8gb-ram-1tb-hdd-2gb-156w8-notebook.html#ozellikler beyler baya bi araştırma yaptım bu biraz kenar köşede kalmış sanki iyi gibi duruyo hem de asus yarın almayı düşünüyorum ama internette pek bişey bulamadımürün hakkında bi göz atıp bilgi verebilir misiniz
    bi de casper o kadar kötü mü millet mi abartıyo millet kullanmadan çamur atıyogibi geliyo bana

• bende çok uzun süredir laptop araştırıyorum bu laptobu beğendim ama dediğiniz gibi kenar köşede kalmış görünüyor bu pc ama bu x555 serinin yerini alan daha yeni bir seri olmasından kaynaklanıyor anladığım kadarıyla. Günlük ihtiyaçlar+arada bir oyun oynarım derseniz (benim gibi) tam ortalama bir pc ama hardcore oyun oynayamazsınız yada render işleriyle uğraşacaksanız zaten pro bir pc bakmalısınız

Bu arada yıllardır içli dışlıyım pc lerle kendi çapımda ama casper alıpta mutlu olan insan gerçekten azdır çok arızalanan casper gördüm duydum keşke uygun fiyatlarının yanında kaliteli bir şeyler sunsalar da milletin parası çöpe gitmese
  • yok ben zaten dediğiniz gibi ortalama bir bilgisayar istiyorum.kafama eserse de oyun vs. rahatlıkla oymayabilmek için özelliikleri biraz yükseltiyorum.fiyatı da uygun gibi duruyor diğer asuslara göre
    bu aradahttp://www.hepsiburada.com/liste/casper-nirvana-cnhbi4210w-intel-core-i5-4210m-26ghz-32ghz-6gb-500gb-156-tasinabilir-bilgisayar/productDetails.aspx?productId=bd802195&categoryId=98 insanın şunu görünce bütün söylenenleri bi kenara atası geliyor

• o casper ın tek artısı işlemcisinin %20 daha hızlı olması ama onuda pek hissetmezsiniz zaten günlük kullanımda buna karşı asus a göre 3 kat enerji tüketir m serisi işlemci ve daha çok ısınır. Zaten ram hhd daha az asustan ama aynı bile olsalar sadece kasa ve marka kalitesi olarak bile asus derim kesinlikle
  • http://forum.donanimhaber.com/m_100550438/f_//tm.htm#100981493 forumda biraz bakınca buldum burda biraz bahsedilmiş anladığım kadarıyla fiyatında baya bi dalgalanma olmuş .
    ısınma olayı daha az olur diyolar.yeni çıkan bi ürün.fiyatı da uygun.yarın gideyim de alayım o zaman ben bunu ya
  • nebisim kullanıcısına yanıt
    cihazı alırsanız görüşlerinizi benimle paylaşır mısınız? Kasa kalitesi işlemci performansı oyun performansı ses ekran kalitesi vs.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mesa12

cihazı alırsanız görüşlerinizi benimle paylaşır mısınız? Kasa kalitesi işlemci performansı oyun performansı ses ekran kalitesi vs.

cihazı bugün aldım
    bilgisayar hakkında yorum yapacak kadar bilgim olmadığını düşünüyorum ama dizaynı çok asil üst kapak lacivert altı gri .
    ekran yüzeyinde pürüzlülük var yani kaygan değil nedenini anlamadım ama ekran kalitesi beklediğimden iyi
    sesi 4 köşeye vermişler gayet hoş olmuş ısınma ve fan sesi zaten yok gerçi ağır bişey yapmadım ama 4 saat nette takıldım hiç bi belirti yoktu
    şimilik oyun oynamadım ama eğer oynarsam sizi haber ederim.onun haricinde garip olan bi şey cihazda numlock vecaps lockun açılıp kapandığına dair hiç bi belirti alamıyorum .tuşlar hoş.şimdililk bu kdar yine bi gelişme olursa haber ederim

• güle güle kullanın verdiğiniz bilgiler içinde teşekkür ederim bende yakında alıcam sanırım son bir şey soracağım size vatanın sitesinde laptobun görsel resminde menteşenin olduğu kısım ekranla kasanın birleştiği yer yani gümüş rengi gözüküyor ama piyasadaki bütün k555ln serisi laptoplarda orası siyah sizde ne renk merak ettim de? :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mesa12 -- 30 Aralık 2014; 0:57:09 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mesa12

güle güle kullanın verdiğiniz bilgiler içinde teşekkür ederim bende yakında alıcam sanırım son bir şey soracağım size vatanın sitesinde laptobun görsel resminde menteşenin olduğu kısım ekranla kasanın birleştiği yer yani gümüş rengi gözüküyor ama piyasadaki bütün k555ln serisi laptoplarda orası siyah sizde ne renk merak ettim de? :)

ben de teşekkür ederim
    şimdi baktım benim pcde de siyah renk erinmesem fotoğraf çekecektim ama çok erindim k. bakmayn
    yine merak ettiğiniz bişey olursa sorabilirsiniz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.