Şimdi Ara

Asus K555UB Kronik Sorunları Var mı? (Ekran kararması, Menteşeler)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.346
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kardeşim için laptop bakıyorum. 1500-2000 aralığında 940m'li tek cihaz asus k555ub. Bazı yorumlarda menteşelerin kırıldığını veya sıcak hava panelin altından çıktığı için ekran kararması olduğu söyleniyor. Bilgisi olan var mı arkadaşlar?

• Aynı notebook u 1ay önce aldım şu an garantiye gönderdim.Menteşesinin biri kırıldı ve alttan açılmaya başlamıştı.
    Ayrıca tauchpad kronik sorunluydu çok ses
    Yapıyordu ve basması zordu.Son olarak harddisk sesi var ince tiz bir ses, bir de
    Kasa çok fazla parmak izi tutuyor.(menteşe sorunu kullanımla alakası yok 2-3 kere kapatmışımdır ekranı)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: onural05

Aynı notebook u 1ay önce aldım şu an garantiye gönderdim.Menteşesinin biri kırıldı ve alttan açılmaya başlamıştı.
    Ayrıca tauchpad kronik sorunluydu çok ses
    Yapıyordu ve basması zordu.Son olarak harddisk sesi var ince tiz bir ses, bir de
    Kasa çok fazla parmak izi tutuyor.(menteşe sorunu kullanımla alakası yok 2-3 kere kapatmışımdır ekranı)

Yorumunuz için teşekkürler. Keşke o fiyat aralığında 940m'li laptop satan farklı markalar olsa.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Önemli değil :) ben de 940m e kanarak aldım.Size tavsiyem kasa ve ekran kalitesi iyi olan cihazlara yönelmeniz yoksa garantiden başınız ağrıyabilir.ayrıca 940m olmasına rağmen cihazın hdd si 5400 rpm(10senelik masaüstümle aynı) olmasından dolayı bilgisayar programlarda çok yavaş çalışıyor. Sorunsuz gelirse ssd takmayı düşünüyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Asus k55ub-xo097t var hdd arada sesli çalişiyo dandık marka hdd takmişlar sanırım herkesde var bu sorun
  • Bende asus k555ub-xo099d kullanıyorum. Ben daha hiç sıkıntı yaşamadım. Menteşe sorunu kararma vs. yok. 3 aydır kullanıyorum.
  • Bende 2 aydır kullanıyorum . Hiçbir sorunu yok . Canavar gibi . Tam tamına 25 saniye içerisinde masaüstü açılıyor . Gayet memnunum .
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.