Şimdi Ara

Asus K555UB-XO097T İ5 (W10)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.132
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Bu makineyi bimeks parayı düşersem 1800 liraya alıyorum. Bir çok site ile arasında 50-100 lira var. Onuda orjinal win 10 a sayarım diye düşündüm. Değerli fikirlerinizi bekliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• f.emre F kullanıcısına yanıt
    http://www.sadecenotebook.com/asus-k555ub-xo099d-pmu400968

ben de linktekini almayı düşünüyorum. seninliyle sadece harddisk farkı var. (1 tb hdd). seninkinin artısı sadece win10 olması ama o da zaten bedava yani korsan win10 diye birşey yok. 30 lira verip internet kafede kurdurtsan bile adam orjinalini kurmuş olacak. magazadan alma zorunlulugun yoksa bence sen de düşünebilirsin bunu.verdiğim siteden başka yerlerde de bulabilirsin. hem daha ucuz hem de harddisk daha iyi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sinirlii -- 23 Şubat 2016; 22:41:35 >
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sinirlii -- 23 Şubat 2016; 22:43:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sinirlii

http://www.sadecenotebook.com/asus-k555ub-xo099d-pmu400968

ben de linktekini almayı düşünüyorum. seninliyle sadece harddisk farkı var. (1 tb hdd). seninkinin artısı sadece win10 olması ama o da zaten bedava yani korsan win10 diye birşey yok. 30 lira verip internet kafede kurdurtsan bile adam orjinalini kurmuş olacak. magazadan alma zorunlulugun yoksa bence sen de düşünebilirsin bunu.verdiğim siteden başka yerlerde de bulabilirsin. hem daha ucuz hem de harddisk daha iyi.

30 liraya orjinalini kurma olayını anlayamadım?
    Daha doğrusu bilmiyorum nasıl olduğunu. Açarmısınız bu konuyu

• f.emre F kullanıcısına yanıt
    format atmayı bilmeyen insanlar internet kafelerde ücret karşılıgı format attırıyorlar. tabiki orjinal değil korsan yüklüyorlardı. orijinal windows 10 zaten ücretsiz olarak yüklenebiliyor, adamlar kendileri izin veriyor buna. yani sen bir internet kafeye ya da windows kurmasını bilen birisine gittiğinde ve windows 10 kurmasını istersen mecburen orjinal w10 yükleyecek zaten korsanını arasan da bulamazsın, ücretsiz olan birşeyin korsanını kimse yapmaz. bu işi de 30 lira civarına yapıyorlar ama kimisi 20 ister kimisi 50 ister onu bilemem. özet olarak windows yüklü diye daha düşük özellikli notebook almayın. satıcılar windows yükleyince fiyatı şişiriyorlar ki onlar da windowsa para vermiyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sinirlii

format atmayı bilmeyen insanlar internet kafelerde ücret karşılıgı format attırıyorlar. tabiki orjinal değil korsan yüklüyorlardı. orijinal windows 10 zaten ücretsiz olarak yüklenebiliyor, adamlar kendileri izin veriyor buna. yani sen bir internet kafeye ya da windows kurmasını bilen birisine gittiğinde ve windows 10 kurmasını istersen mecburen orjinal w10 yükleyecek zaten korsanını arasan da bulamazsın, ücretsiz olan birşeyin korsanını kimse yapmaz. bu işi de 30 lira civarına yapıyorlar ama kimisi 20 ister kimisi 50 ister onu bilemem. özet olarak windows yüklü diye daha düşük özellikli notebook almayın. satıcılar windows yükleyince fiyatı şişiriyorlar ki onlar da windowsa para vermiyorlar.

O yüklenen işletim sistemleri orijinal olmuyor sanırım lisanssız oluyor öyle değil mi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.