Şimdi Ara

Asus K555ub xo099d acill

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
156
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar asus k555ub xo099d modelini dun aldim bugun windows 10 yukledim driver cd si ile guncellenmesi gereken seyleri yaptim hadi birde oyun deneyeyim dedim
    Pes 13 vardi usb de setup a basiyorum yuklenmiyor normalde hemen yuklenmesi gerekirdi hatta menudeki asphalt 8 e de tikliyorum yukleniyor yaziyor yuklenmiyor lutfen yardim edin birde az önce hürriyet e tikladim yanit vermiyor dedi cozemiyorum bi yardim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Mesela boyle.oluyo yardim
    Bu mesaja eklenen görseller:

Asus K555ub xo099d acill

• crazykartal C kullanıcısına yanıt
    Kardeşim şimdi resime bakılırsa internet sayfalarınıda açamıyorsun bilmiyorum dediklerimi yapabilicek misin. Bilgisayarı formatladıktan sonra driverlerı,güncellemeleri,varsa eksik dllleri,netframework,directx gibi bir çok şeyi tam olarak yüklemen gerek. Bunları tamamen hallettikten sonra oyun kurulumlarına geçmen gerek ki hata almayasın sana önereceğim bir kaç program var bunları kur.
    İlk olarak Windows Updateden güncelle bilgisayarını aşağıyada önerdiğim programları yazıyorum.
    Fullerini internette bulabilirsin

Driver Booster 3 (Bu program ile tüm driverlarını vs yükle ,güncelleştir)
    Advanced SystemCare
    WiseCare
    CCLeaner
    JetClean
    Bu dört program bakım programıdır bunlarlada 2 -3 günde bir tara pcyi Jetcleanı da her oyuna girişinde , çıkışında kullan rami serbest bırakıyor ramin şişmesini engelliyor.

Ekleme:

Laptopda menteşe sorunu ne derece ? Almayı düşünüyorumda bende o laptobu konu açmadan önce sana bir sorayım dedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ORGANIKHOSAF -- 24 Ağustos 2016; 14:42:23 >

• Çok teşekkür ediyorum driver booster 3 yüklemiştim 19 tane güncellenmesi gereken şey var onların görüntüsünü atarım birazdan onun dışında dün buraya bunu yazdıktan sonra biraz düşündüm nette kastığına göre intel hd520 grafik kartı ile ilgilidir dedim işte driver booster 3 onu bulamadı bende el ile sitesinden indirdim yükledim şuan öyle bir sorunum yok
    onun dışında ets2 de en yüksekte kastı anlayamadım nasıl kasabilir,pes13 de settings kısmnda özelliklerde gt940m kötü yazıyor ve vram ksmında 128 mb yazıyo arkadaşımda gt525 ekran kartlı laptop var onda iyi yazıyormuş mesela neyse belkide oyundan kaynaklıdır diyorum.
    scania truck driver yüksek ayarda açıyor ama kalabalık alanlarda anlamsız kasma yapıyor bunuda çözemiyorum.
    battlefiedl bad company 2 var onda kasma yok high da oynuyorum
    daha yüksek isteyen oyunları henüz yükleyemedim internetim yavaş akk yi aşmışız yine :D

dediğin programları yükleyeyim o 19 tane güncellemeyide atayım ben gereksiz buldum hepsini

bu arada menteşe sorunu göremedim yani menteşe diye nereden bahsettiklerini dahi anlamadım :)

ama hassas kullanırsanız bişey olmaz diye düşünüyorum bu arada bazen yada genelde sanırım bir cızırtı geliyor bunuda forumda okumuşssunuzdur gerçi her pcde olabilir 5400 rmp dönerken o sesi yayıyor galiba ama ssd taklırsa o ses olmaz belki ve de 4gb aldım 8 daha ekleyeceğim :) Asus K555ub xo099d acill
     Asus K555ub xo099d acill
     Asus K555ub xo099d acill

Hocam windows update ide göz ardı etmeyin birde pes 13 de bir sıkıntı olmaması gerek ama internette söyle bir şeye denk gelmiştim pes nvidia ekran kartını kullanmıyordu yani onu ayrı bir ayarla aktifleştirmeniz gerek araştırmalısın youtubedan ara bulursun çözümünü yapamazsan bana pm at sorun büyük ihtimal nvidiayı kullanmadıgı içindir vram 128 yazmaması gerek.

Diğer oyunlarda kasma problemi için hocam laptop kullanmadım hiç bilmiyorum ama ısınmadandır vs veya hani yukarda yazdımya jetclean ile oyun girişinde çıkısında her zaman temizle diye onu yaparak gir fark edecektir mesela benim pc bazen gta 5 de kasıyor jet cleanı acıp ramı temizliyorum düzeliyor böyle dene güncellemeri vs de yap hocam işte birde pil ile oynarken tasarruf modunu kapatmak gerekiyormus sanırım fps düşmeleri olmaması için. Dediğim gibi bende hiç laptop kullanmadım bende o laptobu almayı düşünüyorum fiyatıda iyi 2000 üstüne cıkamam araştırayım biraz daha.

Bu arada ram 4 demişsin 8 yaptıgında bir sıkıntı olmaz ben 12 alacagım alırsam ucuzlamıs 1776 tl :) 12 gb ramlisi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ORGANIKHOSAF -- 24 Ağustos 2016; 15:56:26 >

• ben onları indiririm bugün bakarım ets2 scania truck driver kasıcak oyunlar değil adamlar bu laptop ile gta5 oynuyor neyse
    driver booster güncellemeri sizce önemlimi bu attıklarm
    Hocam valla pek bilgim yok yinede yapın derim o güncellemeleri aynen dediğiniz gibi gta 5 oynuyor milet ets 2 de problem olmaması gerek.
  • Pes16 demo indirdim pes13 ten katkat daha guzel ve en yuksekte oynuyorum cozunurlukte en yuksekte ayarlarda hatta setting ozellikler kisminda hepsinde iyi yaziyor demekki pes13 sorunlu

• öğlen pes16 oynamıştım 0 kasma vardı şimdi oynadım arada bi kasıyor anlamadım gitti ya
  • hocam aradaki farkı anladım düşünüyodum dedim şarja takıp öyle deneyeyim şarja takılı iken kasma olmuyor
    şarj yokken pes16 da kasıyor
    prize takılıyken kasmaması normal zaten pil ile oynayamazsın tasarruf moduna alır pil takılıyken gayet normal kasması prize takılı değilken her laptop oyledir.Tasarruf modunu kapatman gerek pil ile oyun oynamak istiyorsan
  • Haklisiniz biraz arastirdim da sanirim bu scania truck driverdr sarjdayken kasmiyo ets2 yi sinirlenip silmistim kasiyor diye ama battlefield sarja takili degilkende kasmiyor bu iyi bisey

• beyler bi yardımcı olurmusun
    şarja aktığım zaman metal kısımdan hafif bi elektrik çarpması oluyor sizce ne yapmalıyım bu durumu yaşayan varmı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.