Şimdi Ara

Asus K555UB-XO099D Laptop M.2 ssd takılabiliyor mu ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
3.427
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar başlıkta belirttiğim gibi Asus K555UB-XO099D model laptop kullanmaktayım. Ben ssd ve ram takacağım.
    Laptopta M.2 ssd slotu varmı takabilirmiyim ? Takarsam Hdd sıkıntı çıkarır mı ? normal ssd takmak istemiyorum cd okuyucuyu iptal edip aparatla uğrasmayım diye.. M.2 takılırsa normal ssd hızında mı olur ? birde linkteki ürünleri önerirmisiniz iyi forumlar

M.2 ssd

Ram 4 gb 1600mhz ddr3

• Merhabalar. Buradaki aynı board ile ise sizin bilgisayar yok gibi gözüküyor.
    https://www.youtube.com/watch?v=xz5B9kf3iOA
  • M2ssd yeri yok aynı laptop bende'de var CD yerini söküp aparatla takmak gerekiyor.

Ram uyumlu takabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crysef -- 8 Haziran 2019; 19:26:41 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • admLive kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam keşke olsaydı :)
  • crysef kullanıcısına yanıt
    Hocam bana 240 gb ssd lazım o zaman şunlardan hangisini öneririsiniz
    Hi-Level Ultra
    Gigabyte SSD
    Sandisk SSD Plus
    Adata SU630

Birde ona uygun apartı bulabileceğim önerebileceğiniz link verebilirimisiz sipariş edeyim Şimdiden Teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gripas91 -- 8 Haziran 2019; 20:8:6 >

• gripas91 G kullanıcısına yanıt
    4ün içinden büyük ihtimalle sandisk alırdım.
    Kendim jamesdonkey SSD kullanıyorum onu düşünürseniz tavsiye ederim.

Aparat
    www.hepsiburada.com
    Platoon Sata 9.5 Mm Ssd Harddisk Kutusu Kızak Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/platoon-sata-9-5-mm-ssd-harddisk-kutusu-kizak-pm-HB000001YXNS

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crysef -- 8 Haziran 2019; 21:37:13 >

Teşekkür ederim hocam dediklerinizi sipariş edeceğim bu 9,5 mm benim laptoba uyumludur dimi birde 12,5 var galiba :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    MSI anakat M.2 SSD mi görmüyor
    2 yıl önce açıldı
    msi ge70 mi acer v3 772g mi
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    9.5mm olan uyumlu

Çok Teşekkür ederim dediklerinizi alıyorum iyi forumlar :)
    Hocam merhaba ben ürünleri aldım da yeni yazmaya fırsatım oldu bu aldığım aparat HDD ve SSD ile çalıştırmıyor. Biostan o kadar ayar yaptım olmadı bu aparat olmadan HDD ile tek çalışıyor SSD ilerde tek çalışıyor ama bu aparatı takınca boş bile taksam PC Asus yazısında donup kalıyor ne format atılıyor ne devam ediyor onu çıkarınca çalışıyor PC bu aparatta mı sıkıntı var yoksa bişey mi ayarlamam gerekli şimdiden teşekkürler

Aparatın yan tarafında çok ufak bir devre anahtarı var 3tane modu var die hatırlıyorum anahtar yönlerini değiştir. (Aparat boşken açılmadına göre sebebi büyük ihtimalle bundan kaynaklı)

Bide ssdyi direk laptop'a tak hdd'yi aparata tak.
    İşletim sistemini SSD'ye kur bu şekilde sorun çıkarmaması gerekli.

Teşekkürler hocam aparatta öyle bir şey olduğunu okumuştum ama bunun sol dış tarafına küçücük bişey koymuşlar yeni farkettim heralde diğer uca çekince düzelecek hafta sonu birde öyle deneyeceğim tekrardan teşekkürler iyi forumlar :)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.