Şimdi Ara

Asus K55V Laptopundaki sorun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
6.303
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar öncelikle merhabalar.Arkadasımla birlikte yaklasık 1 Hafta önce aldığımız Asus K55V bilgisayarda internete bağlanamama gibi bi problem var.Şöyle bahsedeyim, kendi modem de dahil hiç bir modemi görmüyor bilgisayar.Aygıt yöneticisinden network adaptörünün durumuna baktığımda Sürücü düzgün yüklenmediğinden aygıt bir sorunla karşılaştı tarzı bi uyarı mevcut orada.Düşündüm heralde wireless driverlerinda bi problem vardır diyerek wireless driverini yükledim bilgisayarın.Ama yine açılmadı.Bu arada çözüm için sonradan sistem geri yüklemeyi denedim ancak tam olarak hatayı hatırlamıyorum Dosya bulunamadı (0x8000FFFF) gibi birşeydi.
    Sonra bilgisayarı fabrika ayarlarına döndürmeyi denedim, orda da buna benzer bir hatayla karşılaştım.Bu arada laptoplardaki wireless acma kombinasyonunu biliyorum, açıktı.
    Yardımlarınızı bekliyorum, şimdiden çok teşekkür ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Raged

Arkadaslar öncelikle merhabalar.Arkadasımla birlikte yaklasık 1 Hafta önce aldığımız Asus K55V bilgisayarda internete bağlanamama gibi bi problem var.Şöyle bahsedeyim, kendi modem de dahil hiç bir modemi görmüyor bilgisayar.Aygıt yöneticisinden network adaptörünün durumuna baktığımda Sürücü düzgün yüklenmediğinden aygıt bir sorunla karşılaştı tarzı bi uyarı mevcut orada.Düşündüm heralde wireless driverlerinda bi problem vardır diyerek wireless driverini yükledim bilgisayarın.Ama yine açılmadı.Bu arada çözüm için sonradan sistem geri yüklemeyi denedim ancak tam olarak hatayı hatırlamıyorum Dosya bulunamadı (0x8000FFFF) gibi birşeydi.
    Sonra bilgisayarı fabrika ayarlarına döndürmeyi denedim, orda da buna benzer bir hatayla karşılaştım.Bu arada laptoplardaki wireless acma kombinasyonunu biliyorum, açıktı.
    Yardımlarınızı bekliyorum, şimdiden çok teşekkür ederim.

Aygıt yöneticisini SS olarak atı bakayım.

• Şuan kendi evimdeyim en yakın zamanda atacağım çok teşekkür ederim.
  • quote:

Şuan kendi evimdeyim en yakın zamanda atacağım çok teşekkür ederim.

SlimDrivers programıyla driveri güncelleyebilirsiniz

FN Kontrol driveri güncellemeyi unutmayı aygıtı açmayabilir.
  • Bunun haricinde sistem geri yukleme yaptığımda aldığım hata için söyleyebileceğiniz bişeyler var mı?
  • quote:

Bunun haricinde sistem geri yukleme yaptığımda aldığım hata için söyleyebileceğiniz bişeyler var mı?

Windows zarar gördüğü için geri yükleme yapamış olabilir SS olursa daha iyi anlarım.

Ama siz dediklerimi kurun programla + FN kontrol
  • Birazdan dışarı çıkıp alacağım ss yi.Bugun içerisinde atarım buraya.İlgilendiğiniz için teşekkür ederim.Slimdrivers programını yüklüyorum simdi.
  • quote:

Birazdan dışarı çıkıp alacağım ss yi.Bugun içerisinde atarım buraya.İlgilendiğiniz için teşekkür ederim.Slimdrivers programını yüklüyorum simdi.

Sabaha kadar burdayım hemen cevap verebilirim.
  • En son recovery ile sorunu çözdük.Çok teşekkür ettim yine de sağolun.
  • quote:

En son recovery ile sorunu çözdük.Çok teşekkür ettim yine de sağolun.

• quote:

En son recovery ile sorunu çözdük.Çok teşekkür ettim yine de sağolun.

Bravo
  • merhaba ASUS K55V SERİSİ KULLANIYORUM.ALALI 4 AY OLDU ACILIŞTA COK YAVAS VE CALISIRKEN Bİ KÜCÜK CIZIRTI GELİYOR KASILIYOR GİBİ.ACİL YARDIM LÜTFEN BU MODEL BÖYLE Mİ??

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.