Şimdi Ara

ASUS K55VJ-SX031D ALICAM OYUN İÇİN YORUMLAR (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
1
Favori
2.377
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: onurjk

Ve urunum geldi suan elimde kutusuyla sabirsizlikla eve dogru gidiyorum hadi hayirlisi ebrar bilgisayar musteri iliskileri cok basarili buldum acikcasi...

hocam ısınma sorunu varmı kullanmaya başladıysanız yardım edin çünkü bende düşünüyorum asus sx031 sıkıntı varmı ??
  • quote:

Orijinalden alıntı: burakb11

Merhaba Arkadaşlar Hafta içine doğru inşallah K55VJ-SX031D(8GB RAM LİK MODELİNİ) Alıcam pcdepo.com

Bütçem buna yetiyodu alıcam.Ben bunda oyun oynamak istiyorum rahatça kasmadan sorun çıkarmadan oynatırmı Hemen Sorularımı Yanıtlıyorum

1) Call of duty black ops 2 , far cry 3 , crysis 2 -3 , gta 4 , assasins creed serisi , sleeping dogs , pes 13 fifa 13, battlefield 3 , nfs shift vb. tarzında bilindik oyunları oynucam yani anladınız hangi tarz oyunları oynadığımı bunları rahatça kasmadan oynatırmı

2) Asuslar ısınma yaparmı veya çok ses yani marka nasıl
    3)Garanti servisleri nasıl
    4) Ekran kartı kalitesi nasıl oyunda videoda falan hani yazıyo hd led falan ama anlamam çok
    5)Bide i5 işlemci nasıl i7 alcaktım para yuzunden gerı bunu alcam sorun çıkartmaz demi
    Malum 3-4 sene kullancam

6)Şarj nası gider

HERNEYSE EKLEMEK İSTEDİĞİNİZ YORUMDA YAPABİLİRSİNİZ.ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER

Hocam yaklasik 3 haftadir kullaniyorum sekiz gb ramlisini. İsinma sorunu yok, soyle yok 3-4 saat arasi battlefield 3 oynadim, hwmonitor 72 derece gosterdi. Bf3u high ayarlarda oynuyorum. Gta4 anlamadm ama kasarak oynatiyor o sanirim gta4 un sorunu. Nfs2012yi son ayarlarda kasmadan oynuyorum. Anlayacagin sorun yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: hsyncnk

quote:

Ve urunum geldi suan elimde kutusuyla sabirsizlikla eve dogru gidiyorum hadi hayirlisi ebrar bilgisayar musteri iliskileri cok basarili buldum acikcasi...

hocam ısınma sorunu varmı kullanmaya başladıysanız yardım edin çünkü bende düşünüyorum asus sx031 sıkıntı varmı ??

ısınma sorunu yok, dun 2 saat bf3 oynadım 65-70 arasıydı ısı.ve kesinlikle kasa ısınmıyor, çok az ısınıyor yükteyken

• performansı nasıl hocam ??? herkes lenova diyor ama ben asus ısrarcısıyım hocam
  • Arkadaslar ısînma yoookk gayet guzel ve serii burdaki is yerimde bilgisayar teknikdeki arkadaslar basarili buldular bencede alinmasi gereken bi ürun bende lenova arasinda kaldim ama kasa yapisi acisinda ve servis prosudurü ugrasmak istemedigimden ASUS tercihim oldu arkadaslarimda lenova vardi servisi baya ugrastird...

• aradaşlar lenova z500 ve bu ürün arasında gidip geliyorum ne yapmamı önerirsiniz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: en!gma

aradaşlar lenova z500 ve bu ürün arasında gidip geliyorum ne yapmamı önerirsiniz ?

Asus tabikidee

• arkadaşlar ben 2-3 hafta sonra alacağım bu ürünü o zmana kadar bida indirim olmaması ya da bu ürünün kalmaması gibi bir şey söz konusu mu acaba ?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: en!gma

aradaşlar lenova z500 ve bu ürün arasında gidip geliyorum ne yapmamı önerirsiniz ?

Asus tabikidee

peki neye dayanarak asus hocam ? yani ne için asusu seçmeliyim ?
  • ben satıyorum daha kullanalı iki ay bile olmadı.......

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-bilgisayar-notebook-dizustu-asus-k55vj-sx031d-8gb-notebook-yeni-aldim-acil-satilik-122412170/detay/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ikati -- 22 Nisan 2013; 11:45:52 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.