Şimdi Ara

Asus laptop açılırken direk bios menusune giriyor çözümü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1
Cevap
0
Favori
4.395
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Konuyu yanlış yere açtıysam özür dilerim.

Hata ve giderme için yapılanlar: Asus (550jk serisi 2012 Amerikan megatrends bios) laptopta açılırken direk bios ekranına giriyordu win e geçmiyordu pc. İnternette yazılan herşeyi denedim pcnin içini açtım bios pilini çıkarıp resetledim olmadı (hazır açmışken temizleyip termali yeniledim belki naz etmeyi bırakır umuduyla) bi sitede " boot menüsünden secure bootu disabled yapın altta çıkan uefı yı UEFI and Legacy yazanla değiştirin ve F10 tuşuyla çıkın ve bilgisayarınız kesinlikle açılacaktır.." demiş bi arkadaş bios menüsü farklı olduğu için bu ayarı yapmak için :

Sadede gelirsek biosda security e gelip secure boot menü ye girince secure boot kontrolü disaple yapıyoruz ardından esc ile ana menüden boot'a geliyoruz Launch PXE OpROM policy'i enabled yapıyoruz f10 enter yapıp çıkıyoruz.

Ne oldu da bu hata oluştu derseniz oyun oynarken pc şarj etmiyordu pilden güç alıyordu onun için biosu sıfırlama yapsam düzelir belki dedim yemedi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi raptile01 -- 4 Aralık 2016; 22:20:39 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.