Şimdi Ara

Asus Laptop Önerisi ACİL!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
475
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Max 2500 2600 TL civarlarında laptop arıyorum , Asus almayı düşünüyorum , güncel oyunları(FIFA 16 PES 16) rahatlıkla oynatacak ekran kartı iyi bi bilgisayar arıyorum, ve de performans lazım varmı önerebileceğiniz bir pc ? Başka markada olabilir ?

Ayrıca SSD olayını birisi açıklayabilir mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• http://www.novabilgisayar.com/bilgi.asp?ID=10617

Bunu düşünebilirsin ya da biraz daha ekleyip i7 olanını da alabilirsin

http://www.novabilgisayar.com/bilgi.asp?ID=10741

SSD bilgisayarın biraz daha hızlı işlem yapmasını sağlıyor daha hızlı açılığ kapanıyor falan ama oyunu bir katkısı yok.

• 171d nin 8gb tam ideal bilgisayar aslında , peki bunlara sonradan SSD ekleme işi nasıl oluyor yani harddiskin yerine mi takıyoruz

• Up

• Asus X550Jx Modelini önerebilirim 12 GB Ram 128 Bit i5 2.8 Ghz ve GTX 950M Lik bir laptop şahane olur bence bir de yanında Kingston HyperX 120 GB 555 Okuma 510 Yazmalı bir SSD De alırsan şahane olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: StefanJohansen

Asus X550Jx Modelini önerebilirim 12 GB Ram 128 Bit i5 2.8 Ghz ve GTX 950M Lik bir laptop şahane olur bence bir de yanında Kingston HyperX 120 GB 555 Okuma 510 Yazmalı bir SSD De alırsan şahane olur

Bende o pc nin 4 gb olanini almak istiyorum ama vatanbilgisayar bimeks gibi sitelerde yok pcdepoya ebrar a felan guvenemiyorum sizce guvenilebilecek siteler mi ?

• Aynen ya vatanda mediada felan yok güvenilecek siteler mi garantisi tüm türkiyedeki asus servislerinde geçerlimi

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.