Şimdi Ara

Asus laptop seçim...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
730
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Çok kısa bir süre içerisinde laptop almam ve doğru makineye karar vermem gerekiyor ve laptoplardan çok da anladığım söylenemez.
    Laptop olarak Autocad kullanabiliceğim , Diablo III oynayabiliceğim , HD film izleyebiliceğim iyi bi makineye ihtiyacım var. Bütçe olarak 2000 liraya kadar sınırım var ama az da olsa üstüne çıkabilirm.
    Elimde asus un 2 laptop modeli var ,
    1 ) M51VR240DV
    2 ) X52SA250DV

Aralarında karar veremedim.

Ekran kartı olarak Geforce 9300MS mi yoksa ATI HD 2600 512MB tam karar veremedim, ati ile ilgili driver sorunları olduğunu duydum ama geforce dan daha iyi gözüküyor.
    http://www.notebookcheck.net/Mobile-Graphics-Cards-Benchmark-List.844.0.html

Başka önerebiliceğiniz bi model olabilir , ya da herhangi birşey yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. Yarın almak zorundayım bu makineyi o yüzden acele cevap bekliyorum gelmezse canımız sağolsun :).

Teşekkür ederim ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hakkology -- 28 Eylül 2008; 12:19:13 >

• Saol np4 blackout aklımda 2 model vardı kafam allak bullaktı şimdi 3 oldu çık işin içinden çıkabiliyosan şimdi :)
    Model gerçekten çok güzel , kaliteli bi ekran kartı , 4gb ram , bi laptopun sunabiliceği herşey var , ama bütçemi biraz aşıyor.
    Yarın bu modeli de sorucam mutlaka teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hakkology -- 28 Eylül 2008; 12:19:52 >
  • Laptopumu aldım ve çok ciddi bi sıkıntım var yardımcı olabilicek arkadaşlardan yardım bekliyorum :

2. modeli seçtim . Daha aldığım akşam laptop sorun çıkardı. Kablolu interneti takdığım gibi vistanın açılması 25 dakika sürüyor.
    Loading ekranında takılıyor. Götürdüm aldığım yere recovery yapıldı nortonu silip nod32 yüklediler service pack yüklediler arada 4 gün tatile gittim orda internete bağlanamadım geldiğim gibi ilk kabloyu takdığımda yine aynı sorun. Yok mudur bunun bi çaresi arkadaşlar 2 gün aldığım yerin kapısında süründüm. Yarın gece Ankara'ya dönmek zorundayım o yüzden acil cevaba ihtiyacım var . Yoksa bi çaresi bu laptopu sokucak güzel bi yer biliyorum yarın 3. kez oraya götürücem. Dilimi mazur görün ...
    Teşekkür ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hakkology -- 3 Ekim 2008; 20:54:12 >
  • geçmiş olsun kardeşim asus da böyle sorunlar yaşanmaz diye tahmin ediyordum ama çıkabiliyor demekki ben genede donanımsal bir arıza oldugunu sanmıyorum sen sakin ol herşey çözülür
  • Cahillik işte modemi değiştirip bi de cdsinden kurulum yapınca düzeldi :)
    Sanırım vistanın modem ile bi uyuşmazlığı oldu bana da bi haftaya mal oldu...
    Neyse güzel ürün herkese tavsiye ederim.
    Ama np4 senin dediğin makinedede gözüm kaldı ha :)
    Geçmiş bayramınız mübarek olsun donanım haber halkı , yardımlarınız için teşekkür ederim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.