Uzun bir süredir kendime laptop bakıyorum. Elektrik mühendisiyim hem ofis hem oyun bilgisayarı olarak kullanıcam. Ama kasa olarak oyun bilgisayarları olsun istemiyorum daha kibar bir görüntü. Bütçeme uygun şuan Monsterlar var ama yorumlar baya korkutucu. Tavsiyede bulunabilir misiniz? (Hp hariç) Artık yoruldum laptop bakmaktan.
Hocam öncelikle öneriniz için teşekkür ederim. Benimde takibinden olduğum bir bilgisayar. Ama bu bilgisayarda aklıma takılan iki konu var. İ7 işlemci olmaması ve HDD’nin olması. Bu konularda ileriye dönük düşünceniz nelerdir?
nicolatesla_N
kullanıcısına yanıt
Hocam i7 i5 farkı artık sizin kullanımına göre belirleyeceğiniz bir kriter eğer oyun ve normal kullanım ise i5 size fazlasıyla yeter ancak render yapacaksanız i7 lazım hddnin çok bir farkı olacağını zannetmiyorum hardcore gamer değilseniz.
GTX 1650Ti
kullanıcısına yanıt
Haklısınız öyle aman aman bir gamer değilim. %70 iş amaçlı kullanıcam. Ama okuma/yazma hızı benim için önemli.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme