Şimdi Ara

Asus M2N32-SLI + Phenom 9550

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
691
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bende M2N32-SLI WiFi Deluxe Board var buna direkt olarak Phenom'u taksam pc açılır mı yoksa bios update olayını başka bi cpu ile yapmam mı lazım elimde başka am2 cpuda yokda

ona göre phenom 9550 almayı düşünüyorum yada bu board 9550 yi bios update ilede açarmı

Kafam karıştı bazı arkdaşlar desteklemez felan dediler

• arkadaşım en iyi cevabı anakartının ilgili sayfasındaki cpu support bölümünde alırsın ordaki işlemci listesinde destekler çalıştırır yazıyosa sorun olmaz.son bios güncelllemesi ile destekler ama ht3.0 gibi bi nimeti kullanamaz performans kaybı yaşarsın.bu arada bu anakart bi önceki amd li sistemde kullandığım anakarttı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Benjamin_09 -- 7 Ağustos 2008; 2:10:29 >
  • Anakartı da değiştirip uygun yollu 780G veya 790X yongalı bir anakart alırsan phenom için daha verimli olur.
  • Sli işi bozuo hocam yoksa boardu değişimeyi düşünüyorum sitesinde destekliyor yazıyor hemde kalın punto ile yazmışlar bakalım nolcak şimdi p.tesi siparişi veriorm

Yardımınız İçin Teşekkür ederim arkadaşlar
  • ASUS'un M2'leri hangi chipseti kullanıyor, bilmiyorum. ASUS'la ilgili sıkıntı yaşayan çok... M2'ler de eski sanırsam. SLI'dan da uzak dur derim AMD sistem için.

Sapphire 770, olmadı Sapphire 790FX almak daha mantıklı. Sapphire'ın kartlarına hayranım, bunu bastıra bastıra söylüyorum. Olmadı, Gigabyte. Ama SApphire'dan pişman olan sayısı -YOK denecek kadar- az.

Ekran kartı olarak ne kullanacaksın, bilmiyorum. Ekran kartın varsa, buraya yaz. Yoksa, yeniden sistem toplayacaksan AMD (ATi) ekran kartı almalısın.

Ekran kartı kullanmazsan da 780G'lerden birşey kullan, üzerindeki IGP (ekran kartından farksız) çok iyi. Onda da Sapphire öneririm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ramdeon -- 9 Ağustos 2008; 3:14:48 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.