Şimdi Ara

Asus M4A87TD anakart

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
565
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu anakartı almak niyetindeyim.Cf yapmayacağım için fiyatı uygun geldi.

http://www.vatanbilgisayar.com/asus-m4a87tdusb3-m4a87tdusb3-amd-870sb850-am3-ddr3-1600mhz--anakart/productdetails.aspx?I_ID=45915

Kullanan arkadaşlar varsa yorum yapabilirler mi ?

• Selam,

Arkadaşım bende O.C ve CF yapmayacağım, bu anakartı almayı düşünüyorum. Yalnız aklıma takılan, bu anakartın 3 adet ses çıkış var bu bir eksiklik mi?

5+1 hoparlör ve webcam bağlasak yetersiz kalacak sanırım, yanlış mıyım? Eğer bir dezavantajı yoksa bunu alacağım.

Asus M4A87TD anakart

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1.8T -- 7 Temmuz 2010; 16:20:14 >
  • Merhaba,
    Bahsi geçen ana kart 870 serisi yonga seti barındırıyor yani amd cephesinde maliyet odaklı ana kartlar için hazırlanan yonga setidir.Zaten şu an sistem tavsiyeleri bölümüne bakarsanız bu ana kartın 1500 liraya kadar olan sistem tavsiyelerinde herkes tarafından önerildiğini göreceksiniz.Birde dahili ses kartına 5+1 bağlamanın mantığı nedir ? Ben pek anlayamadım.Harici bir ses kartı öneriyorum ,aradaki farkı sadece kullananlar bilir.(5+1'in hakkını vermek istiyorsanız.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lacano -- 7 Temmuz 2010; 20:33:12 >
  • Sorum bu:

5+1 hoparlör aldığımda o 3 çıkış yeterli oluyor mu, 5+1′in kaç adet kablosu giriyor yani anakarta?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1.8T -- 8 Temmuz 2010; 0:58:29 >
  • Logitec x540 5+1 settir ve 3 kablo ile bağlanır. Fakat şunu da yazayım. Anakartın üzerindeki renkler bendeki x540 kablo renkleri ile uyumlu değil. O nedenle kesin emin olmadan siparişini verme.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zato1 -- 8 Temmuz 2010; 10:53:21 >
  • Bu anakartın uyumlu olduğu ram'lerin listesini nereden bulabilirim, sitesinden göremedim.
  • ben almaya karar verdim.Aldıktan sonra yardımcı olurum arkadaşlar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    MSI z77a GD55 RAM SORUNU
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.