Şimdi Ara

Asus M4A89GTD Pro Ram uyumu.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
834
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar " Asus M4A89GTD Pro " model anakart ile " KINGSTON HyperX (KHX1600C9D3T1K3/6GX), 6 GB Triple KIT (3x2GB) DDR3-1600MHz " kullanmayı düşünüyorum uyum sorunu olur mu acaba? , Anakartı aldığım arkadaşım kitapçığını yollamamış bu yüzden hangi ram ile uyumlu bilemiyorum yardımcı olabilirseniz sevinirim , hayırlı forumlar.

• AMD uc kanal RAM destegi sunmuyor. RAM alacaksaniz en yuksek verimi 4 yada 8GB ile alirsiniz.

HyperX alabilirsiniz, uyumsuzluk cikmayacaktir. Fakat benim onerim G.Skill RipJaws 1333MHz CL9 4GB yonunde olur.
  • @ZenSiz
    Ben de aynı ekran kartını almak istiyorum hocam. Söylediğiniz ramler ASUS tarafından denenmiştir. Ürünün sayfasında bulunan bir dosya ramler ile ilgili bilgi veriyor.

@Fract4l
    Ben en başta G.SKILL F3-12800CL8T-6GBRM düşünmüştüm. Uyumlu ram listesinde G.SKILL F3-12800CL8T-4GBRM vardı 6GB değil. Bence uyumlu olur fakat emin değilim. Listede 4GB versiyonu var, ben 6GB almak istiyorum. Bu soruma cevap verebilir misiniz: Uyumlu sorunu yaşar mıyım?
    Eğer yaşayacaksam ZenSiz hocamın söylemiş olduklarından alacağım.
    Bu iki Kingston ve G-Skill ramler arasında performans olarak hangisini önerirsiniz?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    asus h61m-pro
    9 yıl önce açıldı
    MSI PRO H610M-E ANAKART
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.