Merhaba arkadaşlar " Asus M4A89GTD Pro " model anakart ile " KINGSTON HyperX (KHX1600C9D3T1K3/6GX), 6 GB Triple KIT (3x2GB) DDR3-1600MHz " kullanmayı düşünüyorum uyum sorunu olur mu acaba? , Anakartı aldığım arkadaşım kitapçığını yollamamış bu yüzden hangi ram ile uyumlu bilemiyorum yardımcı olabilirseniz sevinirim , hayırlı forumlar.
AMD uc kanal RAM destegi sunmuyor. RAM alacaksaniz en yuksek verimi 4 yada 8GB ile alirsiniz.
HyperX alabilirsiniz, uyumsuzluk cikmayacaktir. Fakat benim onerim G.Skill RipJaws 1333MHz CL9 4GB yonunde olur.
@ZenSiz Ben de aynı ekran kartını almak istiyorum hocam. Söylediğiniz ramler ASUS tarafından denenmiştir. Ürünün sayfasında bulunan bir dosya ramler ile ilgili bilgi veriyor.
@Fract4l Ben en başta G.SKILL F3-12800CL8T-6GBRM düşünmüştüm. Uyumlu ram listesinde G.SKILL F3-12800CL8T-4GBRM vardı 6GB değil. Bence uyumlu olur fakat emin değilim. Listede 4GB versiyonu var, ben 6GB almak istiyorum. Bu soruma cevap verebilir misiniz: Uyumlu sorunu yaşar mıyım? Eğer yaşayacaksam ZenSiz hocamın söylemiş olduklarından alacağım. Bu iki Kingston ve G-Skill ramler arasında performans olarak hangisini önerirsiniz?