Şimdi Ara

Asus M4A89GTD PRO USB3 AMD 890GX SB850 Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
459
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar kafayı sıyırmak üzereyim anakartım power 'ını elle yapıyordum kasa power kablosu koptugu için torna vidayla dokunup açiyordum bilgisayarı bu sabah uyku sersemi yanlışlıkla power tellerıyle beraber yanında ki bi tele daha dokundum ve cpu falanı çalışıyor 1 2 sanıye sonra duruyor ekrana görüntü gelmiyor başta power supply yandı sanıdım test ettim doğru çıktı arkadaşımdan power supply aldım denedim aynı şekilde cpu fanı çalışıp 1-2 saniye sonra duruyor yine ekrana görüntü gelmiyor netten bir çok şey denedim hiç biri olmadı power supply değiştirme sadece ram takılıyken caliştrma vb şeyleri denedim aranızda aynı veya benzeri bir problem yaşayan arkadaşlar varsa yardımcı olabilirlemi şimdiden çok sağolun iyi geceler..

• Anakarti degistirmeyi denediniz mi veya boyle bir sansiniz var mi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sistemdeki diğer parçalar sorunsuz onları baska sistemde denedim anakartımıda seviyorum sıfırı bulunmuyor :( tamir şansı varmı ne olmuş olabilir istanbul da yaşıyorum şişli bölgesinde güvenilir bi teknik servis varsa bilginiz oda olur tekrar teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acarr -- 15 Mayıs 2015; 2:37:51 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.