bende asus m51sn kullanıyorum ve performans olarak oldukca iyi bi makine 9500 daha ne
9500gs daha iyi , bu arada bu modellerin çıkma amacı bence m51sn yi silmek başka bişey yok
merhaba arkadaşlar .aşagıda özelliklerini verdigim dizüstü bilgisayarın iyi ve kötü özellikleri hakkında yorumlarınızı yazarsanız sevinirim.ayrıca çok merak ettigim bir şey de ısınma sorunu yaratacak bir tipmidir yoksa sorunsuz mudur?benim yerimde olsanız bu modeli alırmıydınız?ya da buna alternatif olarak önereceginiz başka bir marka ya da model var mıdır?hızlı ve sorunsuz bir dizüstü istiyorum,kararsız kaldım.yorumlarınız için şimdiden teşekkürler.(bir de Packard bell MT85 ile kıyaslayınca hangisi daha iyidir)
ASUS M51VA-253DV CPU Ailesi Intel® Centrino®2 Islemci CPU Teknolojisi Intel® Core™ 2 Duo CPU Numarası T9400 CPU Hızı 2,53 GHz CPU Bus Hızı 1066 Mhz CPU Ön Bellek 6MB RAM Kapasitesi 4096MB RAM Tipi DDR2 HD Kapasite 320 Gb VGA RAM 512 Mb VGA Chipset Markası ATI VGA Chipset Modeli HD3650 Ekran Boyu(inch) 15.4 " COLOR SHINE Monitör Tipi WXGA Maksimum Çözünürlük 1280*800 Optik Sürücü DVD SUPER MULTI Mobil Özellikler BlueTooth,Kamera ,Ent parmak izi okuma ,Wireless ,Kart Okuyucu , Win Vista Premium Tr Ağırlık (Kg) 2.95 KG
Bununla ilgili başlık var, oraya baksanız daha çok bilgi alırsınız.
teşekkür ederim
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme