Şimdi Ara

ASUS M50VC253DV Mİ TOSHIBA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.251
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar bugün yarın notebok alacağım fakat aşağıdaki ki model arasında kararsız kaldım, özellikler aşağıdaki gibidir:

ASUS M50VC253DV ( 1867 TL )
    C2D T9400 - 2.53 GHZ- 6 MB- 1066 MHZ-15.4"- 4GB RAM-320 GB-NVIDIA GEFORCE 9300M GS 512 MB (PAYLAŞIMSIZ)-1791 MB(PAYLAŞIMLI)-1440X900 ÇÖZÜNÜRLÜK- VISTA HOME PREMIUM

TOSHIBA QOSMIO F50-12B ( 3436 TL )
    C2D T9550 - 2.66 GHZ - 6MB - 1066 MHZ - 15.4"- 4 GB RAM - 720 GB - NVIDIA GEFORCE 9600M GT 512 MB MAX. 1791 MB- 1280X800 DPI- VISTA ULTIMATE

genel özellikler böyle , arada yaklaşık 1600 tl fark var , sabit disk ekran çözünürlüğü, işletim sistemi farkı felan var ama genel özelliklere bakıldığında ve marka olarak düşünüldüğünde sizce aradaki fiyat farkı çok değil mi?

• evt arkadaşlar çok acil sizlerden yanıt bekliyorum
  • Bak arkadaşım ,bu 2 bilgisayarın en ortak yönü işlemcilerinin guclu olusu...2 bılgısayar arasında kalma ıkısı de kendılerını elıyorlar ,soyle kı asus ekran kartı yuzunden,ekran kartı yetersız,ancak cpu gayet ıyı, toshıbaya gelecek olursak takır takır calısır ancak ,o fıyata toshıbayı double decek laptop var piyasada....
    dılersen su sıteyı bır gezwww.fokusshop.com/ 3000 ytl 'y 2 hafta daha beklersen 4 cekırdeklı 6 gb ramli son surum ekran kartlı bır laptop alırsın,madem kı butcen QOSMIO olanak verıyor ...
    he bunların hıcbırıne yanasmayacaksan samsung r560 al ...ne dıyelım para senın ,karar da senın ancak az para degıl yazık etme...
  • saol arkadaşım fokus bilgisayarda her çeşit ürün var sanıyorum tamam bekleyeyim biraz daha öyleyse
  • quote:

Orjinalden alıntı: sendemail

Bak arkadaşım ,bu 2 bilgisayarın en ortak yönü işlemcilerinin guclu olusu...2 bılgısayar arasında kalma ıkısı de kendılerını elıyorlar ,soyle kı asus ekran kartı yuzunden,ekran kartı yetersız,ancak cpu gayet ıyı, toshıbaya gelecek olursak takır takır calısır ancak ,o fıyata toshıbayı double decek laptop var piyasada....
    dılersen su sıteyı bır gezwww.fokusshop.com/ 3000 ytl 'y 2 hafta daha beklersen 4 cekırdeklı 6 gb ramli son surum ekran kartlı bır laptop alırsın,madem kı butcen QOSMIO olanak verıyor ...
    he bunların hıcbırıne yanasmayacaksan samsung r560 al ...ne dıyelım para senın ,karar da senın ancak az para degıl yazık etme...

+1

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.