Şimdi Ara

asus m51 mi toshiba a200 mü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
585
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhabalar arkadaşlar. bu iki model arasında kara vermeye çalışıyorum ama bir türlü bi sonuca varamadım. bu modellerin artılarını eksilerini, birini diğerinden ayıran özellikleri(donanımsal özellikler hariç) yazarsanız,tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim...

• Bu iki modelin kıyasını yapmadan sana tek tavsiyem Asus m51 sn çok düşünmene gerek yok çok dua edecen bize..

Forumda açılmış konusu mevcut zaten takip edebilirsin.
  • bende kesinlikle asus m51 diyorum....
  • peki sizce neden bu iki model arasında donanımsal anlamda asus baya bi üstün olsa da fiyat konusunda toshiba daha pahalı. işçilik kalitesi vs gibi şeyler de asusun kalitesizliği gibi bişey söz konusu olabilir mi?
  • dostum benim bundan önceki laptobum toshiba a200 1VL idi....ben asus m51'i görünce değiştirmeye karar verdim ve şuan çok memnunum bunu öncelikle belirtim....işçilik olarak dersen yanılırsın bence asus'un işçiliği toshibadan çok daha güzel....yine sen bilirsin fakat ben her ikisinide kulanmış ve kullanan biri olarak kesinlikle asus m51 derim.
  • çok teşekkür ederim yorumlarınız için. ben de sanırım tercihimi asustan yana yapıcam.
  • toshıba ıbmle çalışırken asusun daha gözleri yoktuu toshıbaa laptoptaa hp yi bile geride bıraktı işçilik kalıtesi 10 numara hp de us bi kenarları 10 mm açıkk kart yuvası filann ben 1500e aldım zmanında toshıba laptopbumu iykidee hp almamışımm tipine kanıp tohıbaa sağlam arki hp aldı tökülüyooo

ben yön vermiyim sana birader ama asusu tercih etmme sony ile tosıhbanın nerden yada nekadar köklü olduğunu biliyosundur zatne ?!!!!1
  • quote:

Orjinalden alıntı: toshıba_
    ben yön vermiyim sana birader ama asusu tercih etmme sony ile tosıhbanın nerden yada nekadar köklü olduğunu biliyosundur zatne ?!!!!1

cok yanlıs bır yorum.sony'ın hıc bır artısı yok markasından baska hanı varsa belkı lcd kalıtesı dıyebılırz ama artık o farkta kapandı.sony pahalılıgıyla kaldı.Suan pıyasada alınabılecek 3marka varsa bunlar asus toshıba ve macbook'tur.

gozlerımın onunde ıslık calarcasına oten dell'ler , forumdada sahıt oldugumu bır acer'ın anatomısı vs bır suru etken var,dıgerlerını soylememe bıle gerek yok.Alacaksanız toshıba asus yada macbook tercıh edınız.Bu benım yasadıgım tecrubelerden cıkardıgım sonuctur.
    Sıze bır tavsıye yazdıgınız seye bıraz daha ozen gostersenız daha anlasılır olur

@turbotrio
    alacaksanız bu ıkı cıhazdan bırını tavsıyem asustur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi R`meRt -- 11 Temmuz 2008; 19:27:13 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.