Şimdi Ara

Asus Matrix GTX 580

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
682
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaslar bu kartı nerde bulunur amazonda falan var tr satışı yokmu bu kartın

http://www.asus.com/Graphics_Cards/NVIDIA_Series/MATRIX_GTX580_P2DIS1536MD5/

• newegg den getirttirebilirsiniz, bende yurt dışından GTX570 SOC getirttirdim
  • newegg türkiyeye gönderim yapıyomu ayrıca amazondan arkadasım alıpta bana yollasa gümrüge takılma drumu varmı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mania26

newegg türkiyeye gönderim yapıyomu ayrıca amazondan arkadasım alıpta bana yollasa gümrüge takılma drumu varmı ?

Ben bir şirket aracılığı ile getirttim, bu işi yapan bir şirket, gümrüğe takılmaz dediler dedikleri gibide sorunsuz geldi, amerikadaki herhangi bir shop dan aldırtıp yollattırabilirsiniz cüzi bir miktarda komisyon alıyorlar hizmet bedeli olarak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: B.M.W

sirketi yazabilir misiniz ?
    veya yasak ise ozelden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mad_Wolf -- 8 Ocak 2012; 18:49:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mad_Wolf

quote:

Orijinalden alıntı: B.M.W

sirketi yazabilir misiniz ?
    veya yasak ise ozelden

pm attım
  • teşekkürler BMW
  • Refeans 7970 o karttan cok daha iyidir. Aklinizikullanin o karta o gerksiz parayi vermeyin
  • quote:

Orijinalden alıntı: cestvrai

Refeans 7970 o karttan cok daha iyidir. Aklinizikullanin o karta o gerksiz parayi vermeyin

biliorum iyi oldugunu bu kartın görselligi süper yedek kart olarak kalır bende senelerce
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.