Hepsiburadaalışveriş sitesinden Asus Maximus Extreme V Intel Z77 DDR3 LGA1155 ATX model anakart sipariş verdim.Adamlar bana maximus V gene modelini göndermişler.üzerine sipariş ettiğim anakartın barkodu vurulmuş faturada öyle fakat gelen kart maximus V gene.
Nasıl bir kazıklama şekli bu arkadaşlar??????
Anlamayan birisi olsa farketmez, güzel tezgah
Oem ürün alırken çok sorun yaşamış biri olarak canınızın nasıl sıkıldığını tahmin edebiliyorum. Umarım en kısa zamanda bu sorun çözülür.
cobbix hocam bu anakartı neden seçtiniz? Sizi etkiliyen veya önemsediğiniz hangi özellikleri oldu? Bu arada ne yaptınız? Sorununuzu çözdünüz mü? Hepsiburada'nın yaklaşımı nasıl oldu?
427 TL'ye aldığınız ürün tabi ki de V Gene olacak hocam V Extreme'in fiyatndan haberiniz yok mu
quote:
Orijinalden alıntı: gazilim
cobbix hocam bu anakartı neden seçtiniz? Sizi etkiliyen veya önemsediğiniz hangi özellikleri oldu? Bu arada ne yaptınız? Sorununuzu çözdünüz mü? Hepsiburada'nın yaklaşımı nasıl oldu?
iade ettim kabul ettiler
ama extreme nin stok kartını kapatmışlar ürünü temin edemiyoruz diyip paramı iade edecekler büyük ihtimal.....
quote:
Orijinalden alıntı: cobbix
quote:
Orijinalden alıntı: gazilim
iade ettim kabul ettiler
ama extreme nin stok kartını kapatmışlar ürünü temin edemiyoruz diyip paramı iade edecekler büyük ihtimal.....
vatanda ındırım var 800 tl civrında satıyorlar.Diğer sitelerde'De 900 tl civarında bu kartın fiyarı 1000 tl cıvarı ama bunun yerıne asrock formula oc alın daha iyi o kadar para nedne verıyorsunuz ki
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme