Şimdi Ara

ASUS Maximus IX Hero Anakart

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
250
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
AMD / Intel #Intel Intel #Asus Şehir #Eskişehir İlan Türü #Satılık Anakart/CPU #Anakart Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    1
    1 ASUS Maximus IX Hero Anakart

Ürün 11.03.2019 tarihinde MediaMarkt'tan satın alındı.

Bir kere soket değişimi sebebiyle garantiye gitmiş ve garantisi dolmuştur.

Yazılımsal ve donanımsal olarak sorunsuzdur.

Mini itx sisteme geçtiğim için son 1-1.5 yıldır kullanımda değildir.

Kutusu, faturası ve garanti belgesi bulunmakta. Kutu içeriği 2 adet SATA kablosu dışında tamdır.

Sorularınızı PM yoluyla iletebilirsiniz. Elimden geldiğince cevaplamaya çalışırım.

Eğer elinizde işlemci varsa Eskişehir içinde test ettirebilirim. Çevre iller için söz veremem fakat bulunduğunuz ile göre tanıdıklarımla iletişime geçip elden teslim ve test gibi imkanları sağlamaya çalışırım :)

İleriki aylarda şehir değiştireceğim için elimdeki fazlalık ürünleri satıyorum. Piyasadan uzun zamandır uzağım, Haziran ayında ilana koyulmuş aynı model anakartları inceleyerek fiyatımı belirledim.

FİYAT: 875 TL, kargo sizden.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 875 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Eskişehir Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• Hayırlı satışlar.

Yanlış anlamazsanız birşey demek istiyorum

03/2019 da dolar 5,41 di yani siz bunu 110 dolara almışsınız ozaman.

şuan dolar 8,71 ve siz buna 1000 tl istiyorunuz yani 110 dolardan daha fazla para ASUS Maximus IX Hero Anakart 

Biraz garip geldi yazmak istedim 2. el bir ürüne aldıgınız zmankinden bile fazla para istemek tam türk milletine özgü haraket...

• quote:

Orijinalden alıntı: Nefrelius

Hayırlı satışlar.

şuan dolar 8,71 ve siz buna 1000 tl istiyorunuz yani 110 dolardan daha fazla para  

Biraz garip geldi yazmak istedim 2. el bir ürüne aldıgınız zmankinden bile fazla para istemek tam türk milletine özgü haraket...

Tamamen ülkenin ekonomisiyle alakalı maalesef, benim özellikle belirlediğim bir fiyat değil. Piyasadan haberdar olmadığımı zaten yukarıda belirtmiştim :) Sahibinden.com ve forum üzerindeki satışları inceleyip aşağı yukarı bir fiyat belirledim. Genellikle 1000-1200 TL civarından ilan açılıyor, bende 1000 TL'yi uygun gördüm ki fiyat konusunda mümkün olduğunca yardımcı olmaya çalışırım. Herhangi bir kar amacı gütmüyorum fakat ederinin çok altına satmakta istemiyorum.

Eğer ilanlar 800 TL civarında olsaydı bende tabi ki ona göre bir fiyat biçerdim. Size hak veriyorum ama dediğim gibi, piyasayı ben belirlemiyorum :) Hazır fiyatları alıp direk koymuş bulundum. Alıcısıyla elimden geldiğince pazarlık etmeye çalışırım.

Hassasiyetiniz için teşekkür ederim. Güzel bir noktaya değinmiş olduk :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Nefrelius

Hayırlı satışlar.

şuan dolar 8,71 ve siz buna 1000 tl istiyorunuz yani 110 dolardan daha fazla para  

.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gorkembulut00 -- 27 Haziran 2021; 22:37:37 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.