Şimdi Ara

ASUS MAXIMUS VI FORMULA Z87 (468 USD)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
1
Favori
1.751
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Konya İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, bu ürünler haricinde Newegg.com dan almak istediğiniz farklı şeyler varsa benden fiyat alabilirsiniz.

İNDİRİM!!!

!!!!!SANALPAZAR OPSİYONU EKLENDİ!!!!!

ASUS MAXIMUS VI FORMULA Z87

ASUS MAXIMUS VI FORMULA Z87  (468 USD)

FİYATI: 468 USD
    Ort. Teslim Süresi: 7 iş günü
    Garanti: 3 Yıl (Uluslararası)
    Durum: "0" açılmamış kutusunda
    Kargo: Ücretsiz
    Ödeme: Mesaj sonuna bakınız.

--------------------------------------------------------------------------------------

...ÖDEME...

Sanalpazar Opsiyonu:

1-)Sanalpazar komisyon farkını ödeyerek Sanalpazar ın peşin fiyatına 12 Taksit imkanından yararlanmış oluyorsunuz
    2-)80+ referansıma rağmen güven konusunda sıkıntılarınız varsa yine komisyon farkını ödeyerek Sanalpazar üzerinden alabilirsiniz.
    3-)Sanalpazar yoluyla almak istediğiniz ürünü bana bildirirseniz size özel satış açabilirim.

Havale/Eft Opsiyonu:

1-) Almak istediğiniz ürünün bu ilanda yok ve faklı bir ürün alacaksanız bana linkini atıp fiyat teklifi alınız,
    2-)Almak istediğiniz ürün bu ilanda mevcut yada faklı bir ürün için verdiğim teklifi kabul ederseniz bedelini bana eft/havale yaparsınız ve aynı zamanda bana teslim adresi/telefon/isim ve mail adresinizi gönderirsiniz,
    3-)Sonrasında ben ürünü sipariş veririm ve fatura örneğini bana iletmiş olduğunuz mail adresinize gönderirim,
    4-)Bu aşamadan sonra tek yapmanız gereken beklemek olacaktır, ürün elinize ulaşıncaya kadarki süreçte ürünün güncel takip bilgisini benden alabilirsiniz, olası gecikmelerde yine pm üzerinden yada gsm yolu ile bilgilendirilirsiniz.
    5-)Bir aksilik olmaz ise ürün 1 hafta içerisinde ücretsiz kargo ile kapınıza kadar gelmiş olacaktır, bu arada son aşamada ürün size yönlendirildiğinde takip numarasını da pm atacağım.
    NOT: Arkadaşlar ben ödemeyi aldığım an ürünü size teslim edinceye kadar tüm sorumluluğu bana aittir fazladan beklenmedik bir gümrük vs. masrafı dahi çıksa onu ben kendi cebimden veririm yinede size yansıtmam zarar etsem bile, bu konuda içiniz rahat olsun.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B.M.W -- 14 Eylül 2013; 15:47:06 >

• bence verilen fiyatlar çok çok iyi evga zaten TR de bulunmuyor.

FORMULA Z87 için ise bir önceki Z77 chipsetli formula ise kart yurtdışında piyasaya çıktıktan 4,5 ay sonra türkiyede satışa sunulmuştu
    bu kartta geç gelecek herzamanki gibi
    ayrıyeten FORMULA Z87 TR piyasasına girince 1300tl fiyat aralığında olacaktır. öyle 700-800tl'ye bekleyenler daha çok bekler
    Artı Newegg'den kişisel olarak birşey getiremiyorsunuz
    farklı yurtdışı sitelerinden getirsenizde gümrükte takılacak ve kdv kargo gümrük vs. üctetiyle fiyat 2 katına çıkıyor bence B.M.W 'nin verdiği fiyatlar yine söylüyorum çok iyi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jackrebel -- 20 Ağustos 2013; 23:19:21 >
  • almak istiyorum yalnız ürün yurtdışı galiba garantisi nasıl olacak ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: İBO4747

almak istiyorum yalnız ürün yurtdışı galiba garantisi nasıl olacak ?

Yurtdisi garantili dir
  • Öncelikle hayırlı satışlar. Şunu merak ettim. Bu ürünün extreme olanı vatanda 1170 TL ye geliyor yüzde 30 indirimle. Az önce baktım da formula olanı yok formula olanı da illa ki daha ucuz extreme olanından. siz havale ile 1050 TL demişsiniz. Bizim bu ürünü sizden almakla avantajımız ne olacak acaba?

Şöyle örnek vermek gerekirse Rampage IV Extreme 949 TL iken Rampage IV Formula 783 TL Yani 166 TL daha ucuz.
    Fiyat arttıkça aradaki fark da artacaktır tabi ki ama fark bu kadar bile olsa şu an 1170 TL ye satılan Maximus VI Extreme den 166 TL çıkarsak yaklaşık 1000 TL gibi bir fiyat oluyor formulanın fiyatı.
    Şimdi biz hem 50 TL fazla verip hem de neden yurt dışı garantili bir ürünü bir de 1 hafta bekleyip alacaz anlayamadım gerçekten. Ben nerede hata yapıyorum acaba. Biri beni aydınlatırsa sevinirim.
    Bir örnek daha
    Maximus V Extreme 940 TLhttp://www.vatanbilgisayar.com/Anakart/asus-maximus-v-extreme-maximus-v-extreme-intel-z77-soket-1155-ddr3-2800mhz-(oc)-thunderbolt-anakart/productdetails.aspx?I_ID=62836
    Maximus V Formula 704 TLhttp://www.vatanbilgisayar.com/Anakart/asus-maximus-v-formula-maximus-v-formula-intel-z77-soket-1155-ddr3-2800mhz-sata-30-usb-30-anakart/productdetails.aspx?I_ID=62838
    Yani Formula olanı Extreme olanından 236 TL daha ucuz. Şimdi aşağıda Maximus VI Extreme nin Vatan linki var. Extreme olanı 1170 TL ise biz formulayı niye 1050 TL ye alalım. Paramız mı çok bizim?

http://www.vatanbilgisayar.com/Anakart/asus-maximus-vi-extreme-maximus-vi-extreme-intel-z87-soket-1150-ddr3-3100mhz(oc)-sata-30-hdmi-anakart/productdetails.aspx?I_ID=68030

Yani hocam ben gerçekten anlayamadım bu işi ama değil Formulayı Extreme olanı bile 1050 TL ye verseniz 100 TL fazla veririm gider beklemeden hem de Türkiye garantili olarak Vatandan alırım. Kişisel düşüncem bu tabi kimseyi bağlamaz ama siz bir de formula olanına bu fiyatı istiyorsunuz. Formula olanı vatana gelse şu şartlarda 900 TL den fazla olmayacaktır fiyatı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rolative01 -- 30 Ağustos 2013; 2:16:51 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Rolative01

Öncelikle hayırlı satışlar. Şunu merak ettim. Bu ürünün extreme olanı vatanda 1170 TL ye geliyor yüzde 30 indirimle. Az önce baktım da formula olanı yok formula olanı da illa ki daha ucuz extreme olanından. siz havale ile 1050 TL demişsiniz. Bizim bu ürünü sizden almakla avantajımız ne olacak acaba?

Şöyle örnek vermek gerekirse Rampage IV Extreme 949 TL iken Rampage IV Formula 783 TL Yani 166 TL daha ucuz.
    Fiyat arttıkça aradaki fark da artacaktır tabi ki ama fark bu kadar bile olsa şu an 1170 TL ye satılan Maximus VI Extreme den 166 TL çıkarsak yaklaşık 1000 TL gibi bir fiyat oluyor formulanın fiyatı.
    Şimdi biz hem 50 TL fazla verip hem de neden yurt dışı garantili bir ürünü bir de 1 hafta bekleyip alacaz anlayamadım gerçekten. Ben nerede hata yapıyorum acaba. Biri beni aydınlatırsa sevinirim.
    Bir örnek daha
    Maximus V Extreme 940 TLhttp://www.vatanbilgisayar.com/Anakart/asus-maximus-v-extreme-maximus-v-extreme-intel-z77-soket-1155-ddr3-2800mhz-(oc)-thunderbolt-anakart/productdetails.aspx?I_ID=62836
    Maximus V Formula 704 TLhttp://www.vatanbilgisayar.com/Anakart/asus-maximus-v-formula-maximus-v-formula-intel-z77-soket-1155-ddr3-2800mhz-sata-30-usb-30-anakart/productdetails.aspx?I_ID=62838
    Yani Formula olanı Extreme olanından 236 TL daha ucuz. Şimdi aşağıda Maximus VI Extreme nin Vatan linki var. Extreme olanı 1170 TL ise biz formulayı niye 1050 TL ye alalım. Paramız mı çok bizim?

http://www.vatanbilgisayar.com/Anakart/asus-maximus-vi-extreme-maximus-vi-extreme-intel-z87-soket-1150-ddr3-3100mhz(oc)-sata-30-hdmi-anakart/productdetails.aspx?I_ID=68030

Yani hocam ben gerçekten anlayamadım bu işi ama değil Formulayı Extreme olanı bile 1050 TL ye verseniz 100 TL fazla veririm gider beklemeden hem de Türkiye garantili olarak Vatandan alırım. Kişisel düşüncem bu tabi kimseyi bağlamaz ama siz bir de formula olanına bu fiyatı istiyorsunuz. Formula olanı vatana gelse şu şartlarda 900 TL den fazla olmayacaktır fiyatı.

bakın kendiniz de diyorsunuz gelse...

TR şuan olmayan bir ürüne sahip olacaksınız hemde 975 TL ye + 32 GB flash hediye.

• msi gd 65 istesek ne kadara getirirsiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Deniz Ç.

msi gd 65 istesek ne kadara getirirsiniz

TR de olan bir ürünse daha ucuza gelmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: B.M.W

quote:

Orijinalden alıntı: Deniz Ç.

msi gd 65 istesek ne kadara getirirsiniz

TR de olan bir ürünse daha ucuza gelmez.

2 aydir tr de yok msi saolsun

• croshaır h60 sıvı sogutma kiti tek fanlı ne kadar orda acaba newegte varmı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: coolhearts

croshaır h60 sıvı sogutma kiti tek fanlı ne kadar orda acaba newegte varmı ?

Tr den alin daha hesapli
  • quote:

Orijinalden alıntı: B.M.W

quote:

Orijinalden alıntı: coolhearts

croshaır h60 sıvı sogutma kiti tek fanlı ne kadar orda acaba newegte varmı ?

Tr den alin daha hesapli

Bi sitede 39 dolara buldum ama neweq degil

• Bu model mi daha iyi yoksa extreme olan modelimi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: CagdasyavasTR1

Bu model mi daha iyi yoksa extreme olan modelimi ?

görünüm olarak bu fakat extreme olan daha üst seviye.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.