Şimdi Ara

Asus maximus vii gene vs Msi gaming 7

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
558
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bu iki anakarttan hangisi daha iyidir oyun için , ileriye dönük , oc için ? herçi ikiside aynı chipsetli ama hangisi daha iyidir söyledikten sonbra neden herhabgi birini tercih ettiğinizi ve neden ötekini tercih etmediğinizi yazarsanız daha iyi olut

• Audio Boost 2, Killer Ethernet, Guard-Pro, tek tuşla OC yapan OC Genie 4 özellikleri ile Gaming 7 daha önde. Bunlara MSI teknik servisinin Asus'dan daha iyi olduğunu da ekleyebilirsin. Aralarındaki fiyat farkı çok değil ama Gaming 7 daha fazla özellikle beraber 62 tl daha ucuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ahmet453 -- 19 Mart 2015; 23:14:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ahmet453

Audio Boost 2, Killer Ethernet, Guard-Pro, tek tuşla OC yapan OC Genie 4 özellikleri ile Gaming 5 daha önde. Bunlara MSI teknik servisinin Asus'dan daha iyi olduğunu da ekleyebilirsin. Aralarındaki fiyat farkı çok değil ama Gaming 5 daha fazla özellikle beraber 62 tl daha ucuz.

Msi gaming 7 modeli gaming 5 modelinden daha ust bir modeldir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Msi z97 gaming 7 tabikide, alt modelleri arasında pek fark yok dendiğine bakmayın bu 6 fazlı, ayrıca msi'nin garantisi sıkıntısız, asus'ta ürünü yolluyorsunuz kutu içeriğini kaybediyorlar, poşedini kaybedip önüne gelen bi poşete koyuyorlar anakartı, kutuyu yerlerde süründürüp tamir edildi yada sıkıntı bulunmadı diyip gönderiyorlar açıp bakıyorsun sıkıntı düzelmemiş ve senin bakmaya kıyamadığın anakartın üstünden geçmişler
  • asus çok daha kaliteli bir anakarttır
  • Maximus VII Gene alinir . Servis ne kadar sorunlu olsada RoG alinir .

Edit : Bakıyorum 4 eksi yemişim RoG tavsiye ediyorum diye :D . Persona non grata ilan etseydiniz .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trumpet -- 19 Mart 2015; 23:05:44 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ikiside ust seviye kartlar. Benim okudugum testlerde Gaming 5 f/p olarak daha iyi deniyordu.
    Anakartlarda performans farki yok denecek kadar az zaten. Belki cok ust seviye overclock'ta ufak farklar olabilir.
    Aradigin ozelliklere ve zevke bagli. Ben sahsen Asus ROG'tan sasmam.
    internette onlarca review var. Cok detayini merak ediyorsan acar okursun zaten.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    MSI Sword 16 VS ASUS TUF A15
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Msi gaming5 parasını kesinlikle haketmeyen bir anakart onun yerine çok daha iyi gigabyte gaming5 alınır.
  • Garantiyi sayacaksak msi alsan daha iyi olur
  • http://sinhardware.com/images/vrmlist.png

Asus 8 fazlı dijital- doubler yok
    gaming 7 12 analog/hybrid -doubler var yani gerçek faz 6

amaç oc madem faz yapılarına bakmakta fayda var.

Bizim ülkede msi çok sevilirken yabancılar yerden yere vuruyor ve daha kalitesiz olduğunu söylüyorlar anlayabilmiş değilim.
    Kişisel görüşüm asusdan yana olurdu ama servise işiniz düşmesin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nerd Miner

http://sinhardware.com/images/vrmlist.png

Asus 8 fazlı dijital- doubler yok
    gaming 7 12 analog/hybrid -doubler var yani gerçek faz 6

amaç oc madem faz yapılarına bakmakta fayda var.

Bizim ülkede msi çok sevilirken yabancılar yerden yere vuruyor ve daha kalitesiz olduğunu söylüyorlar anlayabilmiş değilim.
    Kişisel görüşüm asusdan yana olurdu ama servise işiniz düşmesin.

öylee deme Niyazi Bey var

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Maximus VII Gene MicroATX, MSİ Gaming 7 ATX anakarttır.

Maximus VII Gene anakartın rakibi MSI Z97M Gaming'dir.

Inventus'taki son MSI Z97M Gaming'i ben kaptım. :)

Bence aradaki 200-250 lira farkı başka parçaya ayır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ø -- 20 Mart 2015; 8:44:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: altar693

bu iki anakarttan hangisi daha iyidir oyun için , ileriye dönük , oc için ? herçi ikiside aynı chipsetli ama hangisi daha iyidir söyledikten sonbra neden herhabgi birini tercih ettiğinizi ve neden ötekini tercih etmediğinizi yazarsanız daha iyi olut

MSI ANAKART ALMANI TAVSİYE EDERİM.
    ÇÜNKÜ Asus maalesef eski kalitesini yitirmiş durumdadır. bunun en büyük nedenlerinden birisi sektöre giren yeni markalar ve kendilerini kanıtlama çabalarıdır. bu rekabet elbette ki Teknolojinin Tüketiciyle buluşturulması ve maliyetlerin de düşmesi bakımından tüketici lehine olmuştur.
  • cizgi asus servisini bıraktı,sms bakıyor
  • altar693 kullanıcısına yanıt
    msi gaming 7 kullanan birisi olarak söylüyorum git asus al

killer tamamen fiyasko adsl de bi işe yaramıyor driverları sıkıntılı

ses yongası öyle aman aman birşey de değil ve yazalım sorunları war

bunları çıkartınca zaten anakartında bir esprisi kalımıyor
  • Adam akıllı bir yetkili servis olsaydı MVII Gene tereddütsüz tercih edilirdi overclock için. Yine de Gene alınmasını daha mantıklı buluyorum. Gene çok daha üstün VR'a sahip
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.