Şimdi Ara

ASUS Memo Pad HD 7 'Fiyatı Uygun, Özellikleri Doygun' 7 inç Tablet video inceleme (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
1
Favori
2.273
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Oscar Heykeli

Sıcak fırsat kovalayıp ipad mini alırım. Bu performansa 500 550 lira para mı verilir ? 450 liraya 16gb, 550-600 liraya 32gb ipad mini satıldı. 550 liraya bir ara sürekli satıldı.

bende bu yuzden her vergi dahil 16 gb lık versiyonu için 450 tl bekliyorum cünkü dediğiniz sebepten dolayı bu cihaz 500 liranın üstü satmıyacaktır
  • Fiyat hayal kırıklığı oldu benim için. 150 dolarlık tablet 500 e geliyor.

• Benim merak ettiğim parmak izi bırakmayan tablet veya telefonların ne zaman çıkacağı bu tablette bile parmak izleri çok kötü görünüyor

• Amerikanın dağına taşına toprağına kurban olayım, adamlar 160 dolara bırakıyor ülkemize gelişi 500-550tl.. 3bintl lik ekran kartı orda 1200tl'ye geliyor. konsol desen ucuz, kıyefet desen oda ucuz. Arabalar zaten bedeva, 20 yaşına gelene kadar 2-3 araba eskitiyorlar. Babam 70 yaşında, hayatı boyunca 1 araba zar zor aldı emekli ikramiyesi ile.

Kaçın gidin ülkeden orada pompacı olun 10 kat daha iyi yaşarsınız.

• quote:

Orijinalden alıntı: ozkilic

Benim merak ettiğim parmak izi bırakmayan tablet veya telefonların ne zaman çıkacağı bu tablette bile parmak izleri çok kötü görünüyor

Jelatin çekersin hem koruma sağlar hemde parmak kolay kayar.Dez avantajı görüntüde hafif miktarda buzlanma yapıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kımyasal -- 14 Ağustos 2013; 22:58:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sangokudbgt

Amerikanın dağına taşına toprağına kurban olayım, adamlar 160 dolara bırakıyor ülkemize gelişi 500-550tl.. 3bintl lik ekran kartı orda 1200tlye geliyor. konsol desen ucuz, kıyefet desen oda ucuz. Arabalar zaten bedeva, 20 yaşına gelene kadar 2-3 araba eskitiyorlar. Babam 70 yaşında, hayatı boyunca 1 araba zar zor aldı emekli ikramiyesi ile. Kaçın gidin ülkeden orada pompacı olun 10 kat daha iyi yaşarsınız.

Türkiye'de başka ülkeleri işgal edip kaynaklarını sömürseydi Amerika kadar zengin ve refah seviyesi yüksek bir ülke olurdu.

• Kominist rejimde yaşasaydım eğer devlete bu kadar para ödemezdim sanırım. Hayatım kazandığımın %60 sı vergi olarak devlete gidiyor.

• Mesut Bey, arkadaşlar;

Bu tabletin zaten önerilen fiyatının 499TL olacağı Asus tarafından açıklandı, ülkemizde önerilen fiyatların hep altında kampanyalar yapıldığını düşünürsek bu cihazın 450TL nin üstünde satılacağını zannetmiyorum. Böyle düşündüğümüzde tabletin gayet uygun fiyatlı dengeli bir cihaz olduğunu söyleyebiliriz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Plegus -- 14 Ağustos 2013; 13:44:26 >
  • Arayüz gerçek anlamda berbat bir akıcılıkta. Zaten bu gelene kadar ipad mini 600-650 civarına düşer 500-550 liraya bunu alacağıma 100 lira daha verir beni yıllarca götürebilecek bir cihaz alırım. Bu sebeple ülkemiz için değil de daha çok avrupa hatta abd için güzel bir cihaz olmuş.
  • Biraz daha ucuz olsa, epey alıcı bulabilecek bir tablet; ancak sanırsam 2012 Nexus 7 veya iPad Mini almak buna göre daha mantıklı olacaktır.

• Vergi vergi vergi ..mo-mo-mo-monster vergi. 10 yıl sonra amerikaya gidip alıp gelmek TR fiyatından daha ucuza gelecek..

• ucuz tablet kategorirside yarışacak bir modelde o çelceve kalınlıgı nedir Allah aşkına
    anlamakta gerçekten zorluk çekiyorum bu çelceveleri neden bukadar geniş tutuyorlar
    7inç taşınması kolay olan modelide bukadar kalın tuttukları için asusu tebrik ediyorum
    ayrıca bu fiyata samsung 7inç 3 nesil tableti 399tl

• quote:

Orijinalden alıntı: revelax

ucuz tablet kategorirside yarışacak bir modelde o çelceve kalınlıgı nedir Allah aşkına
    anlamakta gerçekten zorluk çekiyorum bu çelceveleri neden bukadar geniş tutuyorlar
    7inç taşınması kolay olan modelide bukadar kalın tuttukları için asusu tebrik ediyorum

OOdedigin tablet suan elimde. Incelemede gordugun oyunlari acamiyorum bile. Bi mostwanted. O da 1 saatten sonra takilmaya basliyor. En dusuk parlaklikta wifi acik youtubeden hd olmayan video izledigimde 5-6 saat gidiyor. Birak allah askina. 100 tlden kar edicem diye bunun sikintisini mi yasicaksin ? Kaldi ki 500 tlye gelicegi kesin degil. Bircok videoda 450tl vveya asagisi tahmin ediliyor..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu tablet Türkiye pazarında isimden kaybeder.

• quote:

Orijinalden alıntı: Transfikk

quote:

ucuz tablet kategorirside yarışacak bir modelde o çelceve kalınlıgı nedir Allah aşkına

OOdedigin tablet suan elimde. Incelemede gordugun oyunlari acamiyorum bile. Bi mostwanted. O da 1 saatten sonra takilmaya basliyor. En dusuk parlaklikta wifi acik youtubeden hd olmayan video izledigimde 5-6 saat gidiyor. Birak allah askina. 100 tlden kar edicem diye bunun sikintisini mi yasicaksin ? Kaldi ki 500 tlye gelicegi kesin degil. Bircok videoda 450tl vveya asagisi tahmin ediliyor..

neden herşeye oyuncak gözüye bakıyorsunuz anlamıyorum sırf bir oyunu oynatmadı diye cihazı yerden yere vurmuşsun
    sen tablet degil oyun konsolu almalısın.

• quote:

Orijinalden alıntı: kımyasal

quote:

Amerikanın dağına taşına toprağına kurban olayım, adamlar 160 dolara bırakıyor ülkemize gelişi 500-550tl.. 3bintl lik ekran kartı orda 1200tlye geliyor. konsol desen ucuz, kıyefet desen oda ucuz. Arabalar zaten bedeva, 20 yaşına gelene kadar 2-3 araba eskitiyorlar. Babam 70 yaşında, hayatı boyunca 1 araba zar zor aldı emekli ikramiyesi ile. Kaçın gidin ülkeden orada pompacı olun 10 kat daha iyi yaşarsınız.

Türkiye'de başka ülkeleri işgal edip kaynaklarını sömürseydi Amerika kadar zengin ve refah seviyesi yüksek bir ülke olurdu.

Kardeşim bunun başka devletleri sömürmek ile ne alaksı var?

Bak mesela:
    1-http://www.carsforsale.com/used_cars_for_sale/2009_Ford_Mustang_196788558_7
    2-http://www.carsforsale.com/used_cars_for_sale/2004_BMW_Z4_198661732_4

Şu arabaların Türkiye'ye gelişide aynı para, ama vergileri bindirince devlet oluyor sana 200-250bin tl.. Abd sömürdü diye mi benim devletim bana vergi koyuyor? Benzinimden tut, giydiğim dona kadar %100-150 yeri geliyor %200-250 vergi ödüyorum.

Vekiller 4-5 araçlık koruma ordusunun yanında roket atar geçirmez mercedes s350'lere binsin diye benim ekmeğim vergiler ile kesiliyor. Sende hala daha abd sömürdü diyorsun vay ki ne vay..

Forbes dergisinin 1000 milyarder listesinde türkiye avrupada 44 milyarder ile almanyadan sonra 2. sırada. Yani dünyadaki 17. ekonomi olan türkiye, milyarder sayısına gelince avrupa 2.si oluyor. 3 kişi daha çıksa almanyayı da geçeceğiz.

Ama ne faide? Sen anca sömürü, abd falan filan.. peh

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sangokudbgt -- 14 Ağustos 2013; 21:37:20 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kımyasal

quote:

Kardeşim bunun başka devletleri sömürmek ile ne alaksı var?

Bak mesela:
    1-http://www.carsforsale.com/used_cars_for_sale/2009_Ford_Mustang_196788558_7
    2-http://www.carsforsale.com/used_cars_for_sale/2004_BMW_Z4_198661732_4

Şu arabaların Türkiye'ye gelişide aynı para, ama vergileri bindirince devlet oluyor sana 200-250bin tl.. Abd sömürdü diye mi benim devletim bana vergi koyuyor? Benzinimden tut, giydiğim dona kadar %100-150 yeri geliyor %200-250 vergi ödüyorum.

Vekiller 4-5 araçlık koruma ordusunun yanında roket atar geçirmez mercedes s350'lere binsin diye benim ekmeğim vergiler ile kesiliyor. Sende hala daha abd sömürdü diyorsun vay ki ne vay..

Forbes dergisinin 1000 milyarder listesinde türkiye avrupada 44 milyarder ile almanyadan sonra 2. sırada. Yani dünyadaki 17. ekonomi olan türkiye, milyarder sayısına gelince avrupa 2.si oluyor. 3 kişi daha çıksa almanyayı da geçeceğiz.

Ama ne faide? Sen anca sömürü, abd falan filan.. peh

Bu birazda ihracat-ithalat dengesine bakıyor.Eğer ihracat gelirinden çok ithalat yapılıyorsa devlet alım gücünü kısmak için vergiye bindiriyor.Fakat sömürücü devletlerde iş daha farklı oluyor.Örnek : a.b.d zamanında petrolü Irak'dan alıyordu ve pahalıya gelebiliyor,çıkarlarına uymuyordu.Irak işgal edildi a.b.d şirketleri kondu ve dünya enerji piyasasına büyük oranda balan ayarı yaptılar.Diğer yandan Türkiye'ye bak petrol konusunda dışa bağımlıyız ve bir a.b.d,ingiltere,Fransa değiliz.Ayrıca yazının sonunda saygısızlık yapmışsın hiç uygun değil,bir birimize saygı duyaraktan her türlü konuyu tartışabiliriz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kımyasal -- 14 Ağustos 2013; 23:07:02 >

• quote:

Amerikanın dağına taşına toprağına kurban olayım, adamlar 160 dolara bırakıyor ülkemize gelişi 500-550tl.. 3bintl lik ekran kartı orda 1200tl'ye geliyor. konsol desen ucuz, kıyefet desen oda ucuz. Arabalar zaten bedeva, 20 yaşına gelene kadar 2-3 araba eskitiyorlar. Babam 70 yaşında, hayatı boyunca 1 araba zar zor aldı emekli ikramiyesi ile.

Kaçın gidin ülkeden orada pompacı olun 10 kat daha iyi yaşarsınız.

Seni tutan mi var

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Transfikk

quote:

neden herşeye oyuncak gözüye bakıyorsunuz anlamıyorum sırf bir oyunu oynatmadı diye cihazı yerden yere vurmuşsun
    sen tablet degil oyun konsolu almalısın.

Yerden yere vurdugum yok ne de olsa kulkaniyoruz surada. Performans isteyene goree degil. Ha internet desem, DONANIN HABERDEKI uzun sayfayi uzun surede aciyor. Mobilde. Guc tasarrufunda tabletin menusu berbat hale geliyor. Acmayincada sarzi somuruyor. Ha samsung adi ustunde falan dersen marka takintin varsa al. Senin gorusun onemli

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.