Şimdi Ara

ASUS Memo Pad ME180A- 8 inç 16 GB [ Ana Konu] (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
11 Misafir - 11 Masaüstü
5 sn
370
Cevap
7
Favori
41.809
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mgzgn

quote:

Orijinalden alıntı: furlaka

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: furlaka

quote:

http://urun.gittigidiyor.com/bilgisayar-tablet/asus-memopad-smart-8-me180a-kilif-film-kalem-109510277

Bunu kullanıyorum gayette memnunum. Hiç boşuna Vatan Teknosa Bimeks vs. tarzı yerlere bakmayın hiç bir yerde Asus uyumlu kılıf yok .

Örnek foto koyabilirmisin hocam? Birde ön yüzdeki deri kısımlar zamanla yumuşama yapıp şekli bozuluyormu acaba?

Resim akşam koyabilirim. Ben yaklaşık 3 aydır kullanıyorum herhangi bir sorun yaşamadım. Deri kısımlarında yumuşama vs. bende olmadı.
    Yalnız yanında hediye olarak ekran filmi ve kalem geliyor. Filmde sıkıntı yok ama kalem dandik.

Hatta aldığım kişinin ilanını da vereyim. Yukarıda gittigidiyor yazmışım yalnışlıkla sahibinden olacak.

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-bilgisayar-tablet-pc-asus-memo-pad-8-me180a-standli-kilif-film-kalem-bedava-kargo-146464991/detay/

Bu arada sendeki şarj sorunu bendede çıktı..

Ben birebir değişim yapmıştım

benimki biraz karışık.superonlinedan alan biri sattı kapalı kutu..herşey onun adına..

• ne yaptınız aldınız mı kılıfı? almalı mıyım bilemedim. artık bir kılıf ta şart oldu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hurremshake

ne yaptınız aldınız mı kılıfı? almalı mıyım bilemedim. artık bir kılıf ta şart oldu.

hocam kılıfı erteledim servisi bekliyorum..

edit: az önce sipariş verdim 1 aya gelir inşallah

http://www.aliexpress.com/item/High-Quality-Silk-Case-Cover-For-8-ASUS-memo-pad-hd-8-ME180A-New-Products-magnet/1672846127.html

edit 2:migrostakinide aldım akşama gelir..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi furlaka -- 18 Nisan 2014; 12:42:52 >

• Kılıf geldi, fena değil.Don lastikli ama idare eder. .
    Tablet serviste o yüzden deneyemedim.14cmX21cm alanı var içinde, umarım yeterli olur..
    7" ve 8" için bu kılıf içinde uzayabilen bir bölüm var..

ASUS Memo Pad ME180A- 8 inç 16 GB [ Ana Konu] ASUS Memo Pad ME180A- 8 inç 16 GB [ Ana Konu] ASUS Memo Pad ME180A- 8 inç 16 GB [ Ana Konu]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi furlaka -- 18 Nisan 2014; 18:45:11 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• tablet gelince deneyip bilgiverirsen direk alacağım :D
  • quote:

tablet gelince deneyip bilgiverirsen direk alacağım :D

Tabletin geleceği yok hala kargodaymis pazartesi anca teslim ederler..Bu arada tabletin uzunluğunu bi ölçsene hocam kaç cm?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi furlaka -- 20 Nisan 2014; 19:21:48 >
  • boyu = 21.2 cm
    en =12.2 cm
    çaprazlama = neredeyse 24 cm

ölçüler bu kardeş
  • quote:

boyu = 21.2 cm
    en =12.2 cm
    çaprazlama = neredeyse 24 cm

ölçüler bu kardeş

Genişlikte sıkıntı yokta uzunluk 0.2 mm geçiyor bakalım taşacakmı çok..
  • metre ile ölçüm o 2 mm yokta olabilir :D
  • makine gelince deneyip deneyimini paylaşırsan sevinirim :)
  • quote:

makine gelince deneyip deneyimini paylaşırsan sevinirim :)

Tablet hala işleme alınmamış serviste, bunun daha değişim onayı var değişim süreci var..Aliexpressden verdiğim sipariş bugun kargolanmış zannediyorumki kılıf gelene kadar tablette anca gelir..Şayet gelirse migrostan aldığımı iade edeceğim..
    Bu arada migrostaki için yanılmıyorsam 24 Nisan son gündü..

• aliexpress ten alırken sorun olmazsa süre önemli değil bende sipariş vereyim . gümrükte felan sorun oluyor mu kargo dahil fiyatı ne kadar oluyor ?
  • quote:

aliexpress ten alırken sorun olmazsa süre önemli değil bende sipariş vereyim . gümrükte felan sorun oluyor mu kargo dahil fiyatı ne kadar oluyor ?

Daha önce çok kılıf aldım tek sorun sürenin belirsiz olması..Linkteki satıcı 3 günde kargoladı ekran koruyucuda yolluyor.Bir tanede ekstra istedim toz kaçar falan diye..Tavsiye ederim..
    12 dolara aldim 26 lira tutar buda..Biraz pahalı ama bu piyasada bu kılıfa verilir bence..Yukarda arkadaşın paylaştığı kılıf 5 dolar mesela adam 35 liraya satiyor.

http://www.aliexpress.com/item/High-Quality-Silk-Case-Cover-For-8-ASUS-memo-pad-hd-8-ME180A-New-Products-magnet/1672846127.html

• Hiç açılmamış tableti forumda satanlar var superonline hediyesi olarak gelmiş almayı düşünüyorum ancak bir sorun çıkar mı tablette sarj sorunu vb.
  •  ASUS Memo Pad ME180A- 8 inç 16 GB [ Ana Konu]  ASUS Memo Pad ME180A- 8 inç 16 GB [ Ana Konu]

ASUS Memo Pad ME180A- 8 inç 16 GB [ Ana Konu]  ASUS Memo Pad ME180A- 8 inç 16 GB [ Ana Konu]

Kılıf inanılmaz bir hızla 12 günde elime ulaştı..Ama hala pentanın yeni tablet göndermesini bekliyorum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi furlaka -- 30 Nisan 2014; 13:25:31 >

• Yüzde 58 sarj ile geldi tablet,sarjı bitirip mi takayım yoksa şimdi 8 saat sarjda kalsın mı ,cevaplarsanız sevinirim
  • bende aldığımda %50 şarj ile geldi bitirdim öyle şarj ettim
  • Ben bu kılıfı almıştım. Çok memnunum, hem kılıf olarak, hem stand olarak kullanabilme. Tavsiye ederim

http://www.mobilcadde.com/asus-memo-pad-8-me180a-360-derece-doner-standli-siyah-deri-kilif-14017

Tablet için soran olursada, bence çok iyi bir ürün. Root ile kullanıldığında hafıza problemide kalmıyor ve uzuuun yıllar sizi yanlız bırakmayacak bir cihaz

• Tablet geldi iki kılıfada tam uyumlu.Migrostan aldığım kılıfta hiç taşma olmadı.

ASUS Memo Pad ME180A- 8 inç 16 GB [ Ana Konu]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi furlaka -- 3 Mayıs 2014; 13:44:00 >
  • teşekkür ederim bu ara durumum pek müsait olmayınca askıya aldım bakalım artık müsait olunca alacağım. Tekrar çok teşekkürler :)
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.