Şimdi Ara

Asus MemoPad Smart Ten(ME301T) Kullanıcı Yorumu-İnceleme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
1.802
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar uzun araştırmalarım sonucu bu tableti aldım ve bir süredir kullanıyorum.
    Alışveriş öncesi araştırmalarımda biraz sıkıntı çekmiş ve kararsız kalmıştım. O sırada, alacağım hangi tablet olursa hemen onun hakkında düşüncelerimi yazacağım, benzer durumda olan başkalarına faydam olur demiştim:
    ASUS MeMo Pad Smart ME301T-1A045A Tegra3 16GB 10.1" IPS Android 4 Tablet

Hemen başta ürün hakkında düşüncelerimi söylemek gerekirse; Tabletimden gayet memnunum, rahatlıkla herkese öneririm Bu fiyata alınabilecek en iyi tablet. Gerçi başka tablet deneyimim yok ve kullandıkça memnun olmayacağım olumsuz yanları olabilir belki..
    Teknik özelliklere girmeyeceğim. Ekran görüntüsü gayet güzel. Performansı da tatmin edici; menü geçişlerinde bir sorun yaşamadım. Pes 2012, Nfs Most Wanted gibi oyunlar oynuyorum, hiçbir sorun yaşamadım. Masaüstü sitelerinde dahi internet performansı yeterli, tabii ki de bir pc kadar performans beklememek gerek.. Hoparlörlerinin ses kalitesine bayıldım. Ayrıca tasarımı da gayet hoşuma gitti. İçinden orijinal asus otg kablosu çıkması da iyi bir süprizdi, otg kablosu siparişi de veriyordum az daha(bilmiyorum diğer markalarda da standart olarak veriliyor mu otg)
    Tablet almadan önce iki kriter benim için çok önemliydi; biri wifi çekim gücü diğeri de batarya ömrü.. Wifi çekim gücü kesinlikle iyi. Beklediğimden iyi..
    Batarya ömrü de yeterli olmakla beraber keşke biraz daha uzun süre gitseydi. Sanırım kullandıkça biraz daha artacak bataryanın verimi..Ayrıca olumsuz olarak nitelendirebileceğim bir şey de ekran camının parlak olması. Bu durum gün ışında ekranın görülmesini zorlaştırıyor. Biraz daha mat ekran kullansalardı daha iyi olurdu.
    Netice itibariyle başta söylediğim gibi tabletimden kesinlikle memnunum(Allah nazarlardan saklasın), herkese tavsiye ederim. Klavyeli kılıf ve ekran koruyucu film sipariş ettim. Onlar da gelsin değme keyfime....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi donanımvirus -- 27 Ekim 2013; 17:54:48 >

• Bende cok uzun araştırmalarım sonucu bu tableti aldım... tablet genel anlamda cok iyi performans veriyor. Ekran kalitesi ses performansı akıcılıgı gayet cok hos.
    Ama tabletle ilgili tek sıkıntım aktif kullanīmda 4- 4.30 saat civarı pil süresi bana cok kisa geldi.... acaba herkesin tableti de boyle mi benim tabletin pil performansında mı var bi sıkıntı..
    Acaba tableti kullanan arkadasların aktif kullanımda pil süreleri kac saati buluyor???

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar bana bu konuda yardımcı olucak biri yokmuu.. eğer pilde bi arıza varsa tableti teknik servise vermeyi düşünüyorummm...
  • quote:

Orijinalden alıntı: coucc

arkadaşlar bana bu konuda yardımcı olucak biri yokmuu.. eğer pilde bi arıza varsa tableti teknik servise vermeyi düşünüyorummm...

Kardeş benim de aktif kullanımda az gidiyor. Tam ne kadar süre gidiyor bilemiyorum. 4-5 saat aralıksız kullanma fırsatım olmadı, parça parça kullanım-düzensiz sarj şeklinde kullanıyorum. Genel olarak belirttiğim gibi sarjı biraz daha iyi olsaydı çok hoş olurdu... Fakat kullandıkça(1-2 aya) bataryanın açılacağını umuyorum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: donanımvirus

quote:

Orijinalden alıntı: coucc

arkadaşlar bana bu konuda yardımcı olucak biri yokmuu.. eğer pilde bi arıza varsa tableti teknik servise vermeyi düşünüyorummm...

Kardeş benim de aktif kullanımda az gidiyor. Tam ne kadar süre gidiyor bilemiyorum. 4-5 saat aralıksız kullanma fırsatım olmadı, parça parça kullanım-düzensiz sarj şeklinde kullanıyorum. Genel olarak belirttiğim gibi sarjı biraz daha iyi olsaydı çok hoş olurdu... Fakat kullandıkça(1-2 aya) bataryanın açılacağını umuyorum...

Kardeş inş dediğin gibi şarj ettikçe batarya açılır ama faydası ol uçak gibi görünmüyor.. Acaba bataryanın daha iyi bi sure gitmesi için yapabileceğimiz abisi varmii

• İlk alındığında sekiz saat şarj edip çıkardıktan sonra şarj %5 civarına indiğinde tekrar 8 saat şarj... bu şekilde 3 defa şarj edilmesinin ömrü uzatacağı söyleniyor. Bunun dışında kullanım sırasında falan ne bataryanın ömrünü uzatır bunu internetten araştır derim...
  • quote:

İlk alındığında sekiz saat şarj edip çıkardıktan sonra şarj %5 civarına indiğinde tekrar 8 saat şarj... bu şekilde 3 defa şarj edilmesinin ömrü uzatacağı söyleniyor. Bunun dışında kullanım sırasında falan ne bataryanın ömrünü uzatır bunu internetten araştır derim...

Valla dediğin şarj etme durumuna bakicamm bi ama bundan fazla bi verim alinabilinecek gibi durmuooo maalesef bu şekilde kullanicaz ama alirken 8.5 saat şarj garantisi veriliyor su an ise 4.5 saati zor görüyorum biraz kandirmqca gibi bisi bu durum

• coucc C kullanıcısına yanıt
    Tabletiniz ekranı büyük sarj normal bence benim arkadasımın 10 ekranlı tableti 3 saat gidiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: okannnnnn

Tabletiniz ekranı büyük sarj normal bence benim arkadasımın 10 ekranlı tableti 3 saat gidiyor

10 inc ttableti olupta 8 saati goren arksdaslarda var

• quote:

Arkadaşlar uzun araştırmalarım sonucu bu tableti aldım ve bir süredir kullanıyorum.
    Alışveriş öncesi araştırmalarımda biraz sıkıntı çekmiş ve kararsız kalmıştım. O sırada, alacağım hangi tablet olursa hemen onun hakkında düşüncelerimi yazacağım, benzer durumda olan başkalarına faydam olur demiştim:
    ASUS MeMo Pad Smart ME301T-1A045A Tegra3 16GB 10.1" IPS Android 4 Tablet

Hemen başta ürün hakkında düşüncelerimi söylemek gerekirse; Tabletimden gayet memnunum, rahatlıkla herkese öneririm Bu fiyata alınabilecek en iyi tablet. Gerçi başka tablet deneyimim yok ve kullandıkça memnun olmayacağım olumsuz yanları olabilir belki..
    Teknik özelliklere girmeyeceğim. Ekran görüntüsü gayet güzel. Performansı da tatmin edici; menü geçişlerinde bir sorun yaşamadım. Pes 2012, Nfs Most Wanted gibi oyunlar oynuyorum, hiçbir sorun yaşamadım. Masaüstü sitelerinde dahi internet performansı yeterli, tabii ki de bir pc kadar performans beklememek gerek.. Hoparlörlerinin ses kalitesine bayıldım. Ayrıca tasarımı da gayet hoşuma gitti. İçinden orijinal asus otg kablosu çıkması da iyi bir süprizdi, otg kablosu siparişi de veriyordum az daha(bilmiyorum diğer markalarda da standart olarak veriliyor mu otg)
    Tablet almadan önce iki kriter benim için çok önemliydi; biri wifi çekim gücü diğeri de batarya ömrü.. Wifi çekim gücü kesinlikle iyi. Beklediğimden iyi..
    Batarya ömrü de yeterli olmakla beraber keşke biraz daha uzun süre gitseydi. Sanırım kullandıkça biraz daha artacak bataryanın verimi..Ayrıca olumsuz olarak nitelendirebileceğim bir şey de ekran camının parlak olması. Bu durum gün ışında ekranın görülmesini zorlaştırıyor. Biraz daha mat ekran kullansalardı daha iyi olurdu.
    Netice itibariyle başta söylediğim gibi tabletimden kesinlikle memnunum(Allah nazarlardan saklasın), herkese tavsiye ederim. Klavyeli kılıf ve ekran koruyucu film sipariş ettim. Onlar da gelsin değme keyfime....

Acaba tableti hangi adresten ve kaça aldınız? Bilgi verirseniz sevinirim çünkü ben de bu tableti almayı düşünüyorum.

• Arkadaşlar bu aralar babama lcd tv almayı düşündüğüm için tabletimi gözden çıkarmak durumundayım.
    Ürünü 3.5 ay önce aldım, ekranına bu model için üretilmiş film çektim ve dark klavyeli kılıf aldım.
    Samimi şekilde söylüyorum çok memnunum ve hiçbir problemi yok. Okuduğum bölüm ağır olduğundan, staj ve sınavlardan dolayı bu süre zarfında pek kullanamadım(Şimdiye kadar 2 film ve bir kaç bölüm dizi izledim. Bir de bazı akşamlar pc ile uğraşmak istemediğimde biraz internet veya oyuna takılıyordum.)
    Uzun lafın kısası ürün ile ilgilenenler p.m ile iletişime geçebilir..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi donanımvirus -- 25 Ocak 2014; 21:34:09 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.