BENDE ASUS K012 MODELİ TABLET VAR AVANTAJI SİM KARTLI VE ASUS OLMASI CASPER T4E-G İSE DAHA GENİS EKRAN VE GÜÇLÜ İŞLEMCİ VAR CASPER T4 EG ÖZELLİKLERİ
İşlemci Intel® Atom™ Z2580, 2.0 GHz.(1 MB Cache) İşletim Sistemi Android™ Jelly Bean 4.2 Bellek 1 GB Hard Disk 16 GB Bağlantılar Kablosuz Ağ Bağlantısı 802.11 b/g/n Ekran Boyutu 7.85" WXGA (1024x768) LCD IPS Bluetooth Var 3G Yok Kamera 2 MP Ön Kamera, 5 MP Arka Kamera Ses 2x0.5W Hoparlör Dokunmatik 5 Parmak Multi Touch Model VIA Ağırlık 442 gr Kutu İçeriği Tablet (Batarya cihaza entegre edilmiştir,Şarj Adaptörü,USB Kablo,Hızlı Başlangıç Kılavuzu,Garanti Belgesi
ASUS K012 ÖZELLİKLERİ Genel Özellikler Renk Siyah Desteklenen Video Türü Avi Rm Rmvb Mp4 Mkv Wmv Vob Pmp Mpeg Mpg Flv 3gp Hoparlör Var 3D Oyun Desteği Var Desteklenen Ses Türü Mp3 Wma Mp2 Ogg Aac M4a Flac Ape Wav Mikrofon Var İşletim Sistemi Versiyonu Android 4.3 (Jelly Bean) Mikrofon Var İşlemci Markası Intel Desteklenen Fotoğraf Türü Jpg Bmp Png Gif vb.. Çevirme, Otomatik oynatma Ağırlık 290 Gram Görüntülü Konuşma Var ( 3G ile) İşlemci Intel Atom Z2520 İşlemci Hızı 1.2 Ghz İşlemci Tipi Dual Core İşletim Sistemi Android Ekran Özellikleri Görüntü Oranı 4:3 Çözünürlük 1024 X 600 Ekran Boyutu 7 " Ekran Teknolojisi 10 Nokta dokunmatik TFT Ekran Ekran Türü Kapasitif LCD Bağlantı Özellikleri 3G. Dahili Hdmı Yok Bluetooth 4.0 High Speed Gps Var Kablosuz Ağ Var Kulaklık Girişi 3.5 mm Şebeke Frekansı 3G HSDPA 850 / 900 / 1900 / 2100 Usb 1x Mini Usb 2.0 Wi-Fi 802.11 a / b / g / n, dual-band Hafıza Özellikleri DEPOLAMA ( ROM ) 8 GB Ram 1 Gb Hafıza Kart Desteği Micro SD - 64 GB' a Kadar Kamera Özellikleri Arka Kamera 2.0 MP Kamera Zoom 4X Ön Kamera 0.3 Megapiksel Video Kayıt 1080p @ 60fps, HDR, stereo ses rec., Video stabilizasyonu Diğer Özellikler Garanti 2 Yıl Marka Asus
NE OLUR YARDIMCI OLUN ACİL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Bence gecmeye degmez hocam.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
siz daha iyi bilirsiniz kafa kafaya yapalım dedi o genis ekranlı diye belki yaparım diyordum ama casper kalitesiz filan diyorlar en iyisi uğrasmıyım
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme