Şimdi Ara

Asus Mg278Q

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
216
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba Arkadaşlar bu monitörü almak istiyorum
    Piyasada en uygun 1937 tl daha ucuza bulma imkanım var mı ? Param 1800 tl falan var.

• 1900 tl'ye var,http://www.akakce.com/monitor/en-ucuz-asus-mg278q-27-led-fiyati,5816964.html

Alırken dikkat edin 220 tl lik doom oyun kodu veren yerden alın
  • Ben hepsinde veriliyor diye biliyorum

Gameextra diye bir yer 1887 tl y veriyor güvenilir mi acaba ?
  • Güvenilirdir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu monitörün kesinlikle görülerek alınması taraftarayım.Balık baştan kokuyor zaten piyasada bu monitöre verilen fiyatlar arasında hiçbir monitörde olmayan bir uçurum var indirimli fiyattan satan satana firmalar ellerinde kalan bu monitörleri bir şekilde millete iteklemenin derdindeler. Ben Mayıs ayında aldım bu monitörden arızalı çıktı ve internette en çok şikayet edilen monitörlerden birisiymiş meğer.

Işık sızması,ölü piksel,bulutlanma vs. ne ararsan var. Ben sanalmarketim diye bir yerden aldım adamlara mesaj attım durum böyle böyle diye cevap vermediler telefonla arayınca zahmet edip cevap verdiler.Normalde tüketici kanunundaki 14 günlük cayma hakkını bile kullandırmıyorlar servise gidin kendiniz verin diye savdılar başlarından.Asus TR önce topu sanalmarketime attı aldığınız monitör daha çok yeni onlarla konuşun falan diye sonradan madem iade almıyorlar bize gönderin dediler. Onlara göndermenin de prosedürler varmış yok efendim garanti belgesi ve Vip warranty kağıdındaki satıcı bölümüne kaşe basılması gerekiyormuş. Sanalmarketimden belgelerin üstüne kaşe basılıp tekrar geri gelmesi 3 günü buldu onun üstüne Asusun web sitesi üzerinden onarım talebi oluşturup UPS kargoyla evden alındı vs. günlerce haber bekledim Asustan acaba değişim kağıdı verirlermi diye neyseki DOA kapsamına alınıp değişim kağıdı geldi derin bir oh çektim.Bugün değişim kağıdını fatura aslıyla birlikte sanalmarketime gönderip iade talebinde bulundum bakalım nolacak.

Eğer servis DOA kapsamına almasaydı mecburen tüketici hakem heyetine gitmek zorunda kalacaktım ve bulunduğum yerdeki hakem heyeti 17 ayda karar çıkartamaz halde iflas etmiş durumdalar. En az 17 ay monitörsüz kalacağıma mı , 2000 TL verdiğim parayı bu süre boyunca geri alamayıp 17 ayda yaşanacak değer kaybına mı üzüleyim ? Uykusuz stresli gecelerde cabası.

Bütün bu yazdıklarım 1800-2000 TL bandında satan firmalarda geçerli.Hiçbiri iade almıyor paket açıldıktan sonra servisin insafına kalmış vaziyettesiniz.

Bu monitörü görerek almanın bedeli 2182 TL (Vatan) ama bu parayı verdikten sonra daha iyi sorunsuzluğuyla bilinen ve daha üstün bir monitör olan BenQ XL2730Z tercih edilir ve 2200 TL bandına bulmak mümkün. Tabi yine bu iade almayan sorunlu satıcılardan almış olacaksınız ama monitörde sorun çıkma ihtimali düşük olduğu için oynadığınız internetten monitör alma kumarında kazanma şansınızda bir o kadar yüksek olacak.

Şöylede konu açtım zamanında (Işık sızması,bulutlanma)
    http://forum.donanimhaber.com/m_117041922//tm.htm#117041922

Daha detaylı resimler
    http://s125.photobucket.com/user/EnComaster/library/ASUS%20MG278Q?sort=3&page=1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SwpnX -- 7 Haziran 2016; 19:27:05 >

• Merhaba Ben alırsam Hepsiburada üzerinden alacağım yani benım muhattabım hepsiburada.com oluyor.

bu monitör haricinde hangi monitörü tavsiye edersiniz ? bütcem 1800 tl maximum

ilginiz için teşekkür ederim.

Benım suan hiç monitörüm yok.Masaüstü pc mi 1.5 ay dır kullanamıyorum.
  • Hepsiburada nın iade şartları daha rahattır ama bizzat malı kendisi tedarik edip satıyorsa! Artık hepsiburada çoğu malı kendisi satmayı bıraktı nerdeyse 3. parti firmaların satışlarını yaptığı aracı kuruma döndü.Zaten bu modeli alacaksınız bir aracı firmadan almış olacaksınız.

Aracı firmadan alınan mallarda benim yaşadığım cehennemden daha beterini yaşayanlar mevcut hem kendi yakınlarımdan biliyorum hem internet üzerinde tonla çözülemeyen şikayet var. Detaylarını anlatıp laf kalabalığı yapmayayım şimdi.

Aradığınız illaki 27 inch 1440p 1ms 144hz monitörse ,1800 lira altına F/P monitörü diyebileceğim tek Acer XG270HU modeli var oda memlekette satılmıyor.

Gerçi bu monitörde de ciddi backlight bleed vs. tarzı sorunlar yaşayanlar var ama genelde memnun gözüküyor alanlar. Artık gözü karartıp ne çıkarsa bahtıma demeniz lazım alacak olursanız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SwpnX -- 7 Haziran 2016; 21:09:39 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Asus rog strix g531gt
    4 ay önce açıldı
    Asus ROG Strix B650E-I
    geçen hafta açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hepsiburada.com dan aldığım için benım muhattabım hepsiburada oluyor.Diğer satıcılar beni ilgilendirmiyor.Yasal olarak tek muhattabım hepsiburada.com :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.