Arkadaşım neye dayanarak bunu söyleyebiliyorsun ki...Asus dünya çapında kendini kanıtlamış bir marka. Al sana yurtdışından 2007'nin en iyilerinin seçildiği yazı : " Best of the Best 2007"http://www.maximumpc.com/article/best_of_the_best_2007 Burada "Best Motherboard: Asus P5E3 Deluxe" seçilmiş... Bunlar haybeye mi seçiyor yani...Atıp tutarken biraz insaflı olalım...
benm tavsiiyem Asus
Asus anakart kullandım.ikiside konumlarına göre kaliteliydi.Giriş segmenttinde P4p800-X ve Asus A8N-VM kullandım... segmentlerine göre iyilerdi.özellikle P4P800-X
Ayrıca Asus alırsan da ,distribütörü muhakkak ÇİZGİ olsun.Kesinlikle Boğaziçi ürünü almamanı öneririm.
quote:
Orjinalden alıntı: gktgys
quote:
Orjinalden alıntı: hodebabe
ASUS ALMADA NE ALIRSAN AL
arkadaşın 1kere dili yanmış galiba
ben hayatmda hi asus kullanmadım ve kullanmam da zaten ben bilgisayar malzemeleri satıyorum şimdiye kadar çok fazla da asus sattım onun için asus un ne demek olduğunu biliyorum ha bu arada sattığım asusları sadece müşteri istediği için sattım hiçkimseye şimdiye kadar asus tavsiye edeerek satmadım asus kasa ve asus monitörler i burdan ayrı tutuyorum kasa ve monıtorleri iyi ama anakart ve ekran kartları berbat
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme