ARKADASLAR İKİ CİHAZ ARASİNDA KALİDİM YARDİMCİ OLURSANİZ SEVİNİRİM İKİSİNİN DE FİYATİ HEMEN HEMEN AYNİ BEN ASUSTAN YANAYIM KAMERASI VAR CHIPSET YENİ 915GM TOSHIBANIN ISE852 GM 64 BİTLER CIKTIGINDA BU CİHAZLARIN OMRU NOLACAK YANİ BİKERE PARA VERCEZ E UZUN SUREKULLANMAK İSTİYORUM DOGRU BIR SECİM YAPMAM LAZIM 2 MİLYARA KADAR ASAGİDA TEKNİK OZELLİKLERİNİDE VERİYORUM CİHAZLARİN BIRDE BU ASUSU ALDİGİMDA MESELA UZERİNDE 40 GB HDD VAR BUNU BEN 80 YAPABİLİRMİYİM ADİGİM SİRADA VEYA RAMİNİ 1 GB YAPMA GİBİ BİR İMKANİM VARMİ ? TESEKKURLER SAGOLUN
Marka tercihi yapmak istiosan yani kardeşim ben önce marka seçerim sonra model bakarım diosan toshiba Yoq ben önce donanımına bakarım benim için markasının köklü olmasının bi önemi yoq dersen asus. Seçim senin..
Kalite toshibadır
fiyat/performans asus, acer, FS we diğerleri
a fiyatına alcağın asusun donanımı toshibadan daha iyi olacaktır, daha iyi derken configürasyonu yüksek olacaktır, ama toshiba kesinlikle daha kaliteli olacaktır.
asus fiyat olarakta donanim olarakta bence makul ama toshibaninda yadsinamaz kalitesi var.
quote:
Orjinalden alıntı: Loop
Marka tercihi yapmak istiosan yani kardeşim ben önce marka seçerim sonra model bakarım diosan toshiba Yoq ben önce donanımına bakarım benim için markasının köklü olmasının bi önemi yoq dersen asus. Seçim senin..
Yaw yapmayın arkadaşlar sırf markasına bakarak Toshiba demeyin. Toshibanın bu modeli öğretmen kampanyasında dağıtılanların modifiye edilmişi. Bu toshibanın kasa kalitesi iğrenç üstü bişey. Arkadaşların açık renk olan kasası grileşmeye başladı bile.Ses desen benim telefon daha iyi ses çıkartıyor. Bu iki laptop arasında Asusu gözüm kapalı seçerim. Sende bu yazdıklarımı iyi düşün arkadaşım.
çok sagolun bilgileriniz icin dikkate alicam asus bence kalite
Toshiba laptop 6 ay kadar kullandım su anda asus m6wr kullanıyorum, izlenimlerim şöyle, toshiba daha sessiz,asus malzeme olarak daha güven verici,dayanıklı,fiyat performans asus önde,asus teknik servis/ izmir inanılmaz derecede ilgi gösterdi,yardımcı oldu,toshiba parlak ekran asustan 49754 kat daha iyi ancak asus'un görüş açısı inanılmaz iyi...
asus, asus ve asus. kahve döktüm tam dolu bi bardak, servise gönderdim parça değişimi için çook para istediler, dedim değiştirmeyin öle idare etcem, sadece bi mouse pad çalışmıyo, bir iki ufak tefek arıza var, ama hala diğer arkadaşların yeni aldıkları toshibalardan kat kat daha iyi ve hızlı çalışıyor. bir deüstünde kamera olması en iyisidir. kullanınca görürsün.
walla toshiba adını duyurmuş ama.bence asus daha ii olabilir.bi arkadaşın dediği gbi görüş açısı süper.bide web cam süper bence.
quote:
Orjinalden alıntı: rahatbek
asus, asus ve asus. kahve döktüm tam dolu bi bardak, servise gönderdim parça değişimi için çook para istediler, dedim değiştirmeyin öle idare etcem, sadece bi mouse pad çalışmıyo, bir iki ufak tefek arıza var, ama hala diğer arkadaşların yeni aldıkları toshibalardan kat kat daha iyi ve hızlı çalışıyor. bir deüstünde kamera olması en iyisidir. kullanınca görürsün.
Arkadaş neden para istediler? Garantisi yoq mu??? Kullanıcı hatası olduğu için mi böle oldu?
kesinlikle ASUS ben asus m6r modelini kullanıyorum.. bir senelik kesinlikle çizilmiyor bile. kasası seramik olduğundan çizilmiyor ve toshiba alırsan sadece marka adına para ödersin bence bilgisayar alırken deneyim çok önemli. bilgisayar denince aklıma ilk ASUS geliyor. bunun için KESİNLİKLE ASUS
quote:
Orjinalden alıntı: rahatbek
KESİNLİKLE SANA KATILIYORUM BEN DE BUNUNLA İLGİLİ BAŞIMDAN GEÇENİ ANLATAYIM. LAPTOPU ALIŞIMIN ÜZERİNDEN BİR HAFTA GEÇMEMİŞTİ. DVD FİLM İZLİYORDUM TELEFON ÇALDI TLF'A GİDERKEN ŞARJ ALETİNE TAKILDIM LAPTOP MASADAN UÇARAK KARŞI DUVARDA DURDU. BENİM KALBİM DURDU. AMA DVD FİLM DURMADI. BENCE SÖYLENECEK HİÇBİR ŞEY YOK ASUS BAŞI ÇEKER
Al bir LG kullan yavvv
Son mesaj 8 aralık 2005. Acayip bir hortlartma olmuş :)
o bilgisayarlar tarih oldukdan sonra msj gelior .
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme