Şimdi Ara

Asus N50Vc notebook lcd ekranı sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
546
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Yukarıda yazdığım gibi asus n50vc dizüstü bilgisayarım var. ekranında kayma-titreme tarzı bir sorunu var.kapağı ve bilgisayarı hareket ettirince kayma oluyor. bu yüzden kucakta kullanılmaz oldu laptop, masaüstü gibi masada kullanıyorum çoğu zaman.internette aradım hiçbiryerde bulamadım aynı sorunu. teknik servise de götürdüm üsküdara ancak yazılımsal deyip topu bize attılar. yapamadılar yani. bir bilen varsa yardımcı olsun eğer benim burdan yapabileceğim birşey varsa yapayım. bir daha servisle uğraşmak zorunda kalmak istemiyorum. şimdiden teşekkürler.

normal hali

arızalı hali

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cerceveligozluk -- 30 Ağustos 2010; 1:26:29 >

• Hertz ayarını düşürmeyin ve farklı bir ekran kartı sürücüsü kullanmayı deneyin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ironpumper

Hertz ayarını düşürmeyin ve farklı bir ekran kartı sürücüsü kullanmayı deneyin.

Hertz ayarı 60ta sabit zaten ne yükseltebiliyorum ne değiştirebiliyorum. Sürücüyü sürekli güncelledim zaten.Başka modelin mi denemem lazım?
    (Ekran kartım:nVidia GeForce 9300M GS)

Donanımsal (kablo,chipset) zedenlenme olmuş olabilir mi?
  • wefa : Sürücüyü güncellemek yerine yarım sene,1 sene önceki bir sürücülerden birine geçin. Bir de onu deneyin. Yeni sürücüler bazen problem çıkarabiliyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.