Arkadaşlar bir hafta içersinde bir notebook almam lazım... Ben asus n50vn düşünüyorum bir de sizin görüşlerinizi almak istedim... Yardımcı olan olmayan herkese teşekkürler... Önerileriniz bekliyorum...
Model : Asus N50 N50Vn226DV Laptop ( Dizüstü Bilgisayar ) İşlemci Tipi : Intel Core 2 Duo İşlemci Hızı : 2.26 Ghz ya da 2.4 Ghz İşlemci Veri yolu hızı : 1066 Mhz İşlemci ön belleği : 3 MB İşlemci Modeli : P8400 ya da p8600 Bellek Hızı : DDR2 800 Mhz Bellek miktarı : 3 GB Ekran boyutu : 15,4 inç Ekran Tipi : WXGA Ekran çözünürlüğü : 1280 x 800 px Ekran Kartı : 1 GB HARİCİ NVIDIA GeForce 9650M GT Ekran Kartı Belleği : 1024 MB Ekran Kartı tipi : Harici Nvidia İşletim sistemi : Windows Vista Home Premium Hdd Kapasitesi : 250 GB Hdd Rpm : 5400 rpm Hdd tipi : SATA Optik sürücü tipi : DVD Yazıcı (Super Multi) Modem : - Ethernet : 10/100/1000 Mbps Kablosuz Ağ : 802.11 A/B/G/N Bluetooth : Bluetooth V2.1+EDR 3G : - Diğer Bağlantılar : - DVI Çıkışı : - Kızılötesi : - HDMI Çıkışı : 1 IEEE 1394 : 1 Kart girişi : 1 x Express Card Monitör Çıkışı : 1 x VGA Ses Bağlantıları : 1 x Kulaklık Çıkışı 1 x Mikrofon Girişi Tv-Out : - USB : 3 E-SATA : 1 Ses Kartı : Dahili ses kartı Hoparlör : Dahili hoparlör Touchpad : Var Klavye : Türkçe Q Klavye + Nümerik Tuş Takımı Kart okuyucu : 8-in-1 card reader Kamera : 2 Megapiksel Web Kamerası Parmak izi Okuyucu : Var Pil : lityum-iyon Genişlik : 369 mm Derinlik : 276 mm Yükseklik : 36 mm Ağırlık : 2.950 Kg Garanti süresi : 2 yıl uluslar arası garanti Hediyeler : Çanta ve Optik Mouse
ben kullanıyorum, gayet memnunum.
Ne amaçla almak istiyorsun? Onu da belirt ki arkadaşlar daha sağlıklı kararlar verebilsin. :) Ben ürünü kullanmadığım için yorum yapmayacağım.
sakına almayın asusu elinizde kalır bozulursa
quote:
Orijinalden alıntı: blue_prence
saçmalama kimin elinde kalmış? ben 1 yıldır gece gündüz durmadan kullanıyorum tık demedi maaşallah
quote:
Orijinalden alıntı: fifa_05
quote:
Orijinalden alıntı: blue_prence
saçmalama kimin elinde kalmış? ben 1 yıldır gece gündüz durmadan kullanıyorum tık demedi maaşallah
adam bozulursa demiş zaten teknik servisten bahsediyor muhtemelen
arkadaşlar bende asus n50vn vardı.aslında hala var da ben yok gözüyle bakıyorum iki defa hoparlör yüzünden servise gitii.birinci gidişinde servis 1 ay bekletti.sonra zaman kazanmak için yapıldı diye gönderdi.onlara göre hoparlörden gelen sesler dwd rw kontrol sesiymiş alakası yok.ikinci defa 18 ağustosta gönderdim.yasal süre doldu.vatan bilgisayar müşteri hizmetleri ürün iadesinde bulunalım dedi.bakalım ne olacak uzun süredir geri dönmediler.asustan cevap bekliyorlarmış.asus servisini ben arıyorum derdimi anlatmak için kesinlikle ulaşamıyorum.sırada bilmem kaç kişi var diye saatlerce bekletiyor.Yani koskoca asus markasında bile servis sıkıntısı var.param gelince ne alacağımı düşünüyorum şimdi.insan bi düştümü servise soğuyor cihazdan.saygılar.arkadaşlar ben kendim bu sitede forum açmak istiyorum nasıl yapabilirim.bulamıyorum lütfen yardım edin.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme