Şimdi Ara

ASUS N51VN280DV - Kullanıcılar Klübü (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
153
Cevap
1
Favori
17.882
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Slm. Bende Asus N51vn 280dv aldım. bundan önce Dell inspron 1100 yaklaşık kullanmıştm 6 yıl kadar. ve gayet memnundum,
    ama yeni sistemlere uyum sağlamadığı için
    bir arkş. tavsiyesiyle bu asus aldım. şu an için cok iyi görünüyor. benim öğrenmek istediğim ilerde maxmum nekadar konfigrasyonunu yükkseltebilirim, ve overclock yapabilirmiyim.tşk...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahkus -- 3 Kasım 2009; 20:33:39 >
  • Evet arakadaşlar bende almış bulunuyorum şuan gözüme pek birşey çarpmadı klawye çok hoş ve bu parmak izi okuyucusunu nerden aktif ediyoruz
  • Asus Data Security ' den yapamadım daha doğrusu öyle bi ibareye rastlamadım .Yapanlar gösterirse çok makbule geçer zannedersem ?
  • Parmakları tanıtmak için sağ alt tarafta çalışan ASUS Data Security Manager a sağ tıklayıp Fingerprint Enrollement diyoruz ekrana gelen pencerede tanıtmak istediğiniz parmağı seçip 3kez tanıtıyoruz(ne çok hızlı ne çok yawaş arasında) FAKAT ben hala parmak izini oturum açarken sorduramadım nasıl olacak bilgisi olan yazsın lütfen.
  • Şöyle bi durum var sağ alt köşedeki Asus Data Security Manager a sağ tıklayıp Windows Logon Settin e tıklayıp geken küçük penceredeki kutucuğu seçip tamam diyoruz ozaman parmak izi işe yarıyor fakat 2 tane oturum görünüyor bu sefer. (parola koyup parmak iziyle açtım)
  • Bluetooth Peripheral Device problemini nasıl çözüyoruz arkadaşlar
  • Bu Notebookun şarjı çok az süre dayanıyor
  • Yaklaşık 2 hafta önce ASUS N51VN280DV aldım. Notebooktan genel olarak memnunum ama benim ve eminim diğer N51VN280DV kullanıcılarının şikayetçi olduğu konu kendi hoparlörlerinden sesin çok az gelmesiydi. Dün Express Gate özelliğini açıp mp3 dinleyeyim dedim. Express Gate özelliğinde mp3 dinlerken aletin sesi boyut değiştiriyor resmen, olması gerektiği gibi yüksek çıkmaya başladı. vista altında sesin az çıkması büyük ihtimalle driver kaynaklı gibi görünüyor. orjinal win 7 geldiğinde tekrar test edeceğim sesi. umarım win 7 altındada ses yine az çıkmaz.
  • arkadaşlar bende bu modelden almayı düşünüyorum..yeni araştırmaya başladım..buayı görmeyip konu bile açtım kusura bakmayın.. makinanın performansı nasıl? oyunlarda sıkıntı yaratıyo mu? bide bu makinayı almasaydınız hangi marka modeli alırdınız..teşekkür
  • makinenin bana göre şahsi görüşüm Şarjı bıraz dayanıksız onun dışında pek bir eksikliği yok makinem 4 günlük sayılır derslerden dolayı oyun yüklemedim fakat craysis 3 ü çıktığı zaman deniycem başka bir sıkıntısı yok. Bu w7 e geçiş olayını biri yaza bilirmi fatura yı tarıyıp asus a mail le mi yolluyoruz ne yapıyoruz biri bilgi vere bilir mi?
  • Bios dan Speaker Sesini yükseltebilirsin zannedersem ben yükseltmedim zaten 2+1 speaker kullanıyorum.Win7 için de kutudan çıkan Win7 Kıtapçığı var o yönlendirir zannedersem ayrıca ASUS'un sitesine gir ordan yönergelerle de yapabilirsin.

Kolay Gelsin . . .MAkine Güzel Güzel
  • Merhaba,

Ben de bugün itibari ile asus N51vn280dv kullanıcısyım artık arkadaşlar öncelikle size sormak istediğim bi kaç bilgi var.Vista 64 bit yüklediniz mi?Bildiğiniz gibi 64 bite geçmeden pc ramin 3 gb üstünü görmüyor.ben yüklemek istiyorum fakat 64bit için driver bulamadım.Asus'un sitesinde 32 bit için driver var.Vista 64 bite geçen varsa geçtikten sonra sorun yaşadı mı?

Vereceğiniz bilgilere şimdiden teşekkür ederim.
  • kartal2_ocal arkadaşım hayırlı olsun mesajına cevap atamamıştım iyi günlerde kullan bu arada gt 240 ın performansından memnun musun benimkiyle aradaki temel fark zaten ekran kartı bu arada seninkide vista değilmi
  • teşekkür ederim. Vista.Şuan dersler ve dersane kafamı çok yoruyor bu sene lise son öss ve kpss sınavlarına girecem Assasins Creed2 ve Craysis3 de oyun performansını deniyecem. ozaman detaylı bilgi veririm.
  • Arkadaşlar ben de Asus almayı düşünenlerdenim.Yalnız N51 ile N61 arasında ne gibi farklar var.Bilenler yardımcı olursa sevinirim.Alırken ona göre alalım
  • arkadaşlar taban puan a bakan oldu mu bu modelde puan kaç?
  • Asus N51 ile N61 arasında ki Fark:
    N51 de Parmak izi okuyucu,Dvd yazıcı,Dokunmatik tuşlar, ,Vista Hone Premium,Gt240 olması N61 de ise W7 ve Blue yazıcı özelliği var N51 de olan N61 de yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: KOBE-DJ aka GRYPHON

Merhaba,

Ben de bugün itibari ile asus N51vn280dv kullanıcısyım artık arkadaşlar öncelikle size sormak istediğim bi kaç bilgi var.Vista 64 bit yüklediniz mi?Bildiğiniz gibi 64 bite geçmeden pc ramin 3 gb üstünü görmüyor.ben yüklemek istiyorum fakat 64bit için driver bulamadım.Asus'un sitesinde 32 bit için driver var.Vista 64 bite geçen varsa geçtikten sonra sorun yaşadı mı?

Vereceğiniz bilgilere şimdiden teşekkür ederim.

Ben wn7 64 Bit yükledim. Sürücü için ise N61'in win7 x64 sürücülerini kurdum. Zaten sürücülerin çoğunu tanıyor win7 otomatik olarak sadece üstteki dokunmatik tuşların falan srücüsünü kurmak gerekiyor, bir de asus programlarını (express gate falan).

Win7 64 Bit'den aldığı puan da aşağıda:

ASUS N51VN280DV - Kullanıcılar Klübü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasan_hzl -- 14 Kasım 2009; 11:26:20 >

• Arkadaşlar asus N51VN280DV modelini 3 gün önce aldım.Media marktte N61 serisini görmüştüm ve tasarım olarak gri hoperlör hattı harici hoşuma gitmişti.N51 serisini gerçekte görme şansım olmamıştı sadece donanımhaberdeki fotoğraflarını gördüm.bu yüzden alırken N61 tasarımı daha güzel diye düşünüyordum.N51 i kutudan ilk çıkarttığımda iyiki bunu almışım dedim.Öncelikle tasarım olarak acaip hoşuma gitti alet.Kasanın şekli şemali, üstündeki nokta nokta şeritleri, renk uyumu, kasa üzerinde girişlerin yerleri ile gerçekten tasarıma 10 üstünden 10 verebilirim.Ekran kalitesi gerçekten çok iyi.Pek kaliteli sayılmasada Samsung syncmaster 794mb masaüstü monitörümle yan yana koyduğumda samsung monitör yeşil ekranlı monitörler gibi kalıyor :p Şaka bi yanada ciddi kalite farkı var.HD LED sonuçta aletin ekranı.Ses olayında bazı arkadaşlar sesi az çıkıyor yazmış.Bİostan ses ayarlarını arttırabiliyorsunuz.Öntanımlı 4 değerinde geldi 8 e kadar çıkabiliyor.Daha sağlam olabilir sanırım ama bana yeterli laptoptan daha fazlasını beklemem.Ekran kartı konusuna gelirsek yeni olmasada elimde olan COD4 ile deneme fırsatım oldu.KEndi belirlediği değerlerle görüntü ve performansı çok iyi.Nvidia ayarlarıyla oynayıp biraz daha görüntüye kastığımda belirgin olmayacak şekilde fps düşüşü yaşanıyor.Ama yinede hayvan gibi diyebilirim.İşlemci T9600.İşlemci testlerinden performansına bakabilirsiniz quad işlemcilerden ayrı bi üstü var oda extrem serisinden bi işlemci.Gayet sağlam abimiz.HDD 2 partisyon şeklinde geldi güzel olmuş bidaha beni disk bölümlendirmeyle uğraştırmadılar.Asus çanta ve kablolu optik mouse hediye ettiler.Çanta biraz dandik.Deri daha şık bişey olabilirdi.Mouseu sevdim.Aletin en kötü yanı vista yüklü gelmesi.Bariz rezalet olan vistaya katlanmak istemiyorum.İlk fırsatta kaldıracam.Win7 ye geçiş için 35 euro vermem.Yakında çıkar ilacı ozaman kadar xp ve linux ile dual os kullanmayı düşünüyorum.Bluray olmaması çok canımı sıktı.Okadar para verip bluraysiz alet aldık.Batarya ömrü için kısa yazmış arkadaşlar benim normal gibime geldi ama kesin bişey söyleyemeyeceğim o konuda.1 kere bataryayla kullandım.Velhasılkelam alet güzel arkadaşlar.Alacak arkadaşlara gönül rahatlığıyla önerebilirim.10 üzerinden 8 veriyorum.1puan vista için 1 puanda bluray için kırdım.Şimdilik diğer mevzular dediğim gibi tatmin etti beni.kullandıkça yazarım sorunları yeni yorumları.Kolay gelsin herkese.

• hasan_hzl

verdiğin bilgilere teşekkür ederim
    sana sormak istediğim bir şey var.Win7 yükledikten sonra vista recovery bölümü de silindi mi harddiskten.Eğer vistaya geri dönmek istesem asus recovery dvd ile bu işlemi gerçekleştirebilir miyim?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.