Şimdi Ara

Asus N53SN-SZ013V modeline SSD Disk takımı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
6.178
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Avic

quote:

Orijinalden alıntı: AloNeWolF44
    bu senkron / asekron olayı olmasa da olur mu yani hocam? insan bi kötü oluyo sanki kötü bişey kullanacakmış gibi. ben senkronlu ve fiyatı da iyi diye bu ürünü seçtim :http://www.hepsiburada.com/liste/team-120gb-xtreem-s3-sata3-ssd-tmssds3-120g/productDetails.aspx?productId=bd130991&categoryId=114814 sizce nasıl bir ürün? görüşleriniz nedir?

Dediğim gibi hocam zerrece farketmezsiniz günlük kullanımda...

Seçim konusunda önceliği markaya veriyorum, ama bu benim bakış açım... OCZ ve Corsair bu işi hakkıyla yapıyor... Team konusunda olumlu/olumsuz birşey diyemem...

sağolun hocam. önerinizi dikkate alacağım. bu ocz agility ile vertex arasında tam olarak senkron/asenkron olayı dışında ne gibi farklılıklar var? bide birkaç forumda ocz şirketi batacak gibi birkaç yorum okudum. aslı var mıdır acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: agacagatay

http://www.hepsiburada.com/liste/western-digital-320gb-7200rpm-16mb-sata2-disk-wd3200bekt/productDetails.aspx?productId=bd850679&categoryId=100221

http://www.hepsiburada.com/liste/sandisk-120gb-extreme-sata3-ssd-sdssdx-120g-g25/productDetails.aspx?productId=bd300339&categoryId=114814

yukardaki 7200 rpm 16 mb hdd ile 120gb ssd arasındaki okuma yazma hızı ne kadar farkeder bunu bilen arkadaşlar varsa ve yazarsa sevinirim.

ssd lerinki herzamana daha fazla mekanik disklere göre. daha detaylı bilgi için. ssd hdd karşılaştırmaları videolarını izleyebilirsin.

• quote:

sağolun hocam. önerinizi dikkate alacağım. bu ocz agility ile vertex arasında tam olarak senkron/asenkron olayı dışında ne gibi farklılıklar var? bide birkaç forumda ocz şirketi batacak gibi birkaç yorum okudum. aslı var mıdır acaba?

Senkron / asenkron farkı dışında hiçbir fark yok... İkisi de Sandforce chipset kullanıyorlar ki bu chipsetler SSD teknolojisinde iyi kalitede chipsetler olarak bilinir... OCZ'nin finansal durumu ile ilgili hiçbir bilgim yok ama bana pek mantıklı gelmedi açıkçası... Çünkü bu adamlar SSD pazarında büyük bir pasta payına sahipler, durup dururken neden batsınlar ki :)
  • quote:

quote:

Senkron / asenkron farkı dışında hiçbir fark yok... İkisi de Sandforce chipset kullanıyorlar ki bu chipsetler SSD teknolojisinde iyi kalitede chipsetler olarak bilinir... OCZ'nin finansal durumu ile ilgili hiçbir bilgim yok ama bana pek mantıklı gelmedi açıkçası... Çünkü bu adamlar SSD pazarında büyük bir pasta payına sahipler, durup dururken neden batsınlar ki :)

banada mantıksız geldi zaten biraz :) bu arada ben agility aldım diyelim bu ssd ile en fazla ne kadar okuma yazma hızına çıkarım. yazdıkları 550MB/500MB a kadar raid yaparak oluyomuş sanırım. bu raid dedikleri tam ne oluyor. raidsiz ne kadar hız alabilirim çok merak ediyorum doğrusu. çok teşekkürler hocam engin bilgilendirmeniz için. :) İyi forumlar dilerim.

• quote:

banada mantıksız geldi zaten biraz :) bu arada ben agility aldım diyelim bu ssd ile en fazla ne kadar okuma yazma hızına çıkarım. yazdıkları 550MB/500MB a kadar raid yaparak oluyomuş sanırım. bu raid dedikleri tam ne oluyor. raidsiz ne kadar hız alabilirim çok merak ediyorum doğrusu. çok teşekkürler hocam engin bilgilendirmeniz için. :) İyi forumlar dilerim.

RAID kurulumunu laptopta yapamazsın :)

Az önce kulüpte kapsamlı bir bilgilendirme yaptım bir göz at istersen
  • quote:

quote:

RAID kurulumunu laptopta yapamazsın :)

Az önce kulüpte kapsamlı bir bilgilendirme yaptım bir göz at istersen

evet okudum hocam az önce. gerçekten çok iyi derecede bilgilendirme olmuş. :) team s3 almayı düşünüyordum ama yazınızı okuyunca ocz veya corsair de karar kıldım. senkron olmayanlardan alacağım bir tane. senkronlular dediğiniz gibi nerdeyse 1.5 kat pahalı.. peki ssd yi takarken AHCI mod diye birşey varmış sanırım. o ne oluyor tam olarak?

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.