Şimdi Ara

Asus N53SN - SZ129V ' m e?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
354
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaslar . Asus n53sn sz129v bilgisayarim var ve cok memnunum . Degistirecektim fakat vazgectim . Yaza kadar 800 TL olacak elimde ve bilgisayarin ozelliklerinj yukseltmek istiyorum . Ekran karti vs. Vs. Kotu degil ama oyun duskunyyum bu yuzden fazlasi gerekiyor .neler alabilirim fiyatlariyla yazarsaniz sevinirim . Tesekkurler

• hdd,ram ve işlemci değişebilir.işlemci yeterli, hdd yerine, ssd alabilirsin, yada (sende 5400rpm lik 640gb hdd var)7200rpm'lik bir hdd alabilirsin ram'i 8gb yapabilirsin ileriye dönük performans olarak 4gb da yeterlidir şimdilik.ekran kartı anakarta tümleşiktir değiştiremezsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cengaver53 -- 12 Aralık 2011; 18:03:35 >
  • Tesekkur ederim . Bunlar oyun performansini arttirir mi aacaba ? Bilgisayar Black Ops Crisis2 vs. oynarken cok isiniyor elim yaniyor nerdeyse ama kapatinca oyunu 3 sn surmeden soguk ha ufluyor ? Nasil isinmamasini saglayabiliim ¿ yada bilgsayarin isinmasinin bi sorunu var mi ?
  • hwmonitör programını kurup sıcaklıkları buraya atın ısınıp ısınmadığı konusunda daha sağlıklı bilgi verilir.
  • Bilgiaayar sifir gibi zaten. Format atip saticamm buyuk ihtimal kullann berkes yavasligindan yakiniyor ailem dahil . 2000 ile 3000 arasi. Oyun canavari bisey alicam
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Dell 3585 vs Asus vivobook 15 ?
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.