Şimdi Ara

★ASUS N550JK-CN090H KULLANICILARI KULÜBÜ★ (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
630
Cevap
22
Favori
42.107
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Asus Recovery'si diye bir şey yok. Buradan bilgisayara cd takıp format atmayla aynı işi yapıyoruz. Yani ha sürücüye Windows 8.1 kurulum cd'sini takıp bilgisayarı formatlamışsın ha da bilgisayar açılırken recovery menüsüne girip formatlamışsın. Aynı şey, fark yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bahcivan44 kullanıcısına yanıt
    Buradan bilgisayarı sıfırmalamazsın. Sadece eğer Windows'ta Sistem Geri Yükleme Noktası oluşturduysan var olan Windows'u o tarihe geri alırsın. Kurulmuş olan yazılım vs. varsa kaldırılır, Windows üzerinde değişiklik yapıldıysa eski haline döner. Yani o tarihteki haline.

• quote:

Orijinalden alıntı: || 58ONuR58 ||

Asus Recovery'si diye bir şey yok. Buradan bilgisayara cd takıp format atmayla aynı işi yapıyoruz. Yani ha sürücüye Windows 8.1 kurulum cd'sini takıp bilgisayarı formatlamışsın ha da bilgisayar açılırken recovery menüsüne girip formatlamışsın. Aynı şey, fark yok.

Peki bu işlem kaç saat ya da dakika sürer ? Bir de sağ alttaki işlem merkezinde bakımın içinde güvenilirlik geçmişini görüntüle diye bir seçenek var. Oradaki eğrinin puanı önemli mi acaba ? Altında da zaten bilgisayarın verdiği hatalar yazıyo. Bir de benim bilgisayarım uyku modundan uyandırırken biraz geç uyanıyo. 7 saniye-8 saniye arası kasıyo. Power4gear hybrid ten system in sleep ayarlarını da ayarladım. Sizlerde de böyle şeyler oluyor mu. Bu arada yardımların için sağol kardeşim

• Bilgisayarı baştan yüklemek en az 4-5 saat sürüyor. Ayrıca internete de bağlı olman gerekir driverların indirilip kurulması için. Zaten yükleme esnasında kendi indirip kuruyor. İşlem bitince ekstradan driver kurulumu yapmana gerek yok. Güvenilirlik geçmişinde sistemin güncelliği, Windows güncellemeleri ve antivirüs yazılımının durumu gösterilir. Puan olayını tam bilmiyorum. Benim bilgisayarın uykudan uyandırılma süresi ortalama 3-4 saniyeyi buluyor. Fakat uyandırmadan önce sistemi kasabilecek uygulamaları açık bıraktıysan geç açılma durumu ondan da kaynaklanabilir. Yardımcı olabildiysek ne mutlu.

• quote:

Orijinalden alıntı: || 58ONuR58 ||

Bilgisayarı baştan yüklemek en az 4-5 saat sürüyor. Ayrıca internete de bağlı olman gerekir driverların indirilip kurulması için. Zaten yükleme esnasında kendi indirip kuruyor. İşlem bitince ekstradan driver kurulumu yapmana gerek yok. Güvenilirlik geçmişinde sistemin güncelliği, Windows güncellemeleri ve antivirüs yazılımının durumu gösterilir. Puan olayını tam bilmiyorum. Benim bilgisayarın uykudan uyandırılma süresi ortalama 3-4 saniyeyi buluyor. Fakat uyandırmadan önce sistemi kasabilecek uygulamaları açık bıraktıysan geç açılma durumu ondan da kaynaklanabilir. Yardımcı olabildiysek ne mutlu.

işte benim laptop uyanırken 10 sn falan geçiyo. Peki senin laptopta windows güncellemelerinde sorun çıkıyo mu ? Ben bi güncelleme yapıyorum. Yarısını başarıyla yükledi yazıyo yarısını yükleme başarısız oluyo. Daha windows güncellemelerini tam yaptığımı hatırlamıyorum. Sizde durumlar nasıl ?

• Bahcivan44 kullanıcısına yanıt
    Bende öyle bir sorun olmadı şimdiye kadar. Bağlantınızı kontrol edin.

• Asus'un üzerinden windows 8 nyüklü gelen notebooklarında ciddi anlamda fazla program yüklendiğini görüyorum. Ne hikmetse gerekli gereksiz her şeyi yüklemişler. Sırf bu sebepten dolayı notebookların kasıldığına bizzat şahit oldum defalarca. Hele ki bazı modellerde gelen mcaffee virüs programı tam bir felaket...Bu modelde var mı tam hatırlayamadım ama varsa tvasiyem hemen kaldırmanız...
    Hatta ben elinizde lisanslı windows 8 olmasına rağmen notebook a yeniden format atın diyorum çok kişiye. (AMAN DİKKAT : format atarken ya dikkat edin ve recovery bölümünü silmeyin ya da bir bilene yaptırın, aksi taktirde recovery bölümünü silerseniz makineyi daha sonra orijinal haline döndüremezsiniz...!)
    Ama düzgün format atarsanız göreceksiniz ki notebook yağ gibi kaymaya başlayacak ev ne derece farklı olduğunu anlayacaksınız.
    Uyku modu arkadaşın da söylediği gibi genellikle geç devreye giriyor ama bunun notebookun performansı ile ilgisi yok. Uykudan uyanma genelde tüm makinelerde aynı ... Tabii ki uykuya yatırdığınız durum bile bu süreyi değiştirir o da bir gerçek...

Saygılar...
    www.indirimkenti.com

• Peki arkadaşlar ben açılırken bastığım f9 tuşuyla attığım recovery işe yaramayabilir mi ? Diyelim ki yaramadı laptopu servise mi göndermeliyim ?
  • Arkadaşlar BIOS u güncellemek çok önemli mi ? BIOS un Asusun sitesindeki 208 güncellemesini yapanlar sorun çıkıyor mu ya da faydalı mı ? Son olarak bu güncellemeyi easy starttan yapıyoruz değil mi ?
  • Ya beyler ben bu ürünü almayı düşünüyorum şuan gold da 3.998tl civarı
    Bakıyorum formlara sorun sorun sorun nasıl olcak bu yardım edin kullananlar şikayetini ve avantajını yazabilirmi??

• Ebuuy E kullanıcısına yanıt
    Merhaba hocam.

Malumunuz forumlara yorum yazma sebeplerinden en önemlisi şikayetlerdir. Bu ürün de bence şikayetin en az olduğu ürünlerden. Kronik bir sıkıntısı yok en azından benim gördüğüm kadarıyla. Arada kullanıcı hatalarına bağlı sıkıntılar çıkabiliyor ufak tefek. Ben kendi adıma tavsiye ederim. 5 ay önce 3150 liraya almıştım, fiyatı dediğiniz fiyatlara geldiyse çok yüksek bence. pcdepoda şu an 3300-3400 civarında, fazlası verilmez. o bile biraz yüksek bence de kendimce sorunsuz bir seri olduğu için alınabilir diyorum. özellikle ssd ilavesiyle ziyadesiyle memnun edecektir herhalde sizi...
  • Pc Depo güvenilirmi peki hocam cihazın herhangi bir sıkıntısı ardında bana yardım edebilirlermi?
    Ve
    Ssd yuvası yok neyi çıkartıp onu takabilirim, bana avantajları ne olur? @mustafa2611

• Hocam bide Hdd' ye resim filan dosya filan oyun filan atılıo saklanıyo. Ben bu pc ye hdd yi çıkartıp Ssd taksam filan oyun resim müzik filan hep atabilirmiyim yani sürekli saklayabilirmiyim Ssd'de?

• Up

• beni de ekleyiniz lütfen. dün sipariş verdim bekliyorum bakalım.
  • subzero91 kullanıcısına yanıt
    sen nerden verdin siparişi hocam
  • Hepsiburada.com 3458 tl.

• subzero91 kullanıcısına yanıt
    hayırlı olsun hocam ama sanki biraz piyasaya göre pahalı gibi
  • Teşekkür ederim.durumun aciliyetinden dolayı fiyatları çok inceleme fırsatım olmadı ama bence hemen hemen aynı fiyatlar.

• Arkadaslar bende onumuzdeki c.tesi gunu ASUS N550JK, 90NB04L1-M04380 modelini alacagim. Yurtdisindan alacagimdan fiyati yaklasik 2000tl`ye gelecek. Ayni fiyatta baska markalara baktigimda ozellik olarak bu model oldukca one cikmakta. Olumlu olumsuz bircok yorum yapilmis, elektronik isinin biraz sans oldugunu dusunuyorum. Teknik servisler ise turkiye`de malesef rezalet, marka farketmiyor.
    Birde Hp`nin bir modeli var, siz olsaniz hangisini alirdiniz??
    http://www.ulmart.ru/goods/1015625
    http://www.ulmart.ru/goods/941027
    http://www.ulmart.ru/goods/933615

Bu modelin sizinkinden farki nedir tam olarak? SSD disk var mi nasil anlayabilirim?
    Tesekkurler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi donatidakipas -- 22 Ocak 2015; 1:32:07 >

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.