Şimdi Ara

ASUS N550JK-CN168H NOTEBOOK (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
14.947
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Beyler bende ürünü aldım,daha önce alıp kurulumunu yapmış arkadaşlar yardımcı olabilirmi ? Driver falan yüklüyecekmiyim ? ayrıca sonic masterı takıyorum ses gelmiyor,bir de klavyenin orta kısımlarından ses geliyor hafifçe bi sorun olur mu ?
  • ben bu ürünü alalı 1 ay oldu, pc normal haldeyken cpu 48 derece, dota2 full grafik oynarken 72 derece falan oluyor. sizce normal mi bu?
  • Gençler beni dinleyin teknoloji işi şans işidir. Ama bende çok araştırdım gönül isterki apple alalım ama onlarda çok pahalı ama bende üniversitede fazlasıyla işimi görecek hem oyun hemde performans açısından paraya kıyıp 3 bin barajını geçip cn168h den araştırmalarım sonucu aldım ben 3100 e aldım. Şimdi pc nasıl anlatayım. Öncelikle kasası sağlam lenova gibi fln öyle plastik deği. Tuş takımı alt serilerde siyah ama bunda gri olması ayrıca şık durmuş. Klavye aydınlatması, sesi gayet güzel. Keşke 4 usb si olsaydı ama 3 de iyi. Dwd nin bluray olmasıda büyük bir ayrıcalık tabi. Çözünürlük vs gayet güzel. Ben oyun fln yüklemedim 6 aydır kullanıyorum ama çok kullanmadım. İnternet ve müzik haricinde ancak klavyenin üst tarafında bir ısınma olduğu doğrudur ancak öyle aman aman bir problem yok. Her laptop ısınır ve buda bana gayet normal geldi öyle bir ısınma sorunu yok. Ben pc nin sadece bataryasını beğenmiyodum hiç 100 de 100 olmadı 95 i geçmedi ve müzik dinlediğim halde 1.5 2 saatte bitiyodu. Garantiye göndermeyi düşünüyodum elim değmiyodu. Sonra ekranı kapatırken o arkadaki menteşe zorlanmadan dolayı ekranın altı fln açıldı her neyse garantiye yolladım ekran ve batarya değişti. Şimdi gayet memnunum ve bataryası 4 saati geçiyo 100 de 100 de oluyo. Kısacası maşallah pc mden gayet memnunum. Teknoloji şana işi her üründe hata olabilir. Merak ettiğim şey internette sitelerde ekranlartıyla ilgili hep gtx850 yazıyor. Ama pc nin üzerinde gtx850m yazıyor. Hangisi doğru bilmiyorum çokda bir önemi yok zaten. Cn166h de alabilirsiniz arada bir fark yok bunla birinin rami 16gb hdd si 1 tb birininde rami 12 gb hdd 1.5 tb ben bundan buldum bunu aldım gayet memnunum. Herkesede tavsiye ederim eniştemede alıcaz yarin bir tane

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• azrayilmka A kullanıcısına yanıt
    Merhaba, gtx850m (mobile) yani dizüstü modellerin hepsinin sonunda gtx 000 m yazar.
  • Kolaygelsin arkadaslar , bende bu bilgisayari 1 hafta once aldim windows 8.1 yukluydu sonra windows 10 yukledim ve pc farkedilir bi sekilde yavaslamaya basladi , ve ben de suan fabrika ayarlarina geri yukluyorum.. Ayni problemi yasayan var mi ?

• Bi cevap versenizz

• arkadaşlar memnunmuyuz makineden
  • bu modeli yaklaşık 1 yıldan fazladır kullanıyorum, gayet memnunum fakat bikaç şey hariç;
    -Hard diskten durduk yere acayip sesler geliyor, en başta rahatsız ediyor ama bi süre kullandıktan sonra alışıyosunuz.
    -Arkadaşın da dediği gibi windows 10'a geçtikten sonra bilgisayarda müthiş bir yavaşlama oldu, recovery yapmak zorunda kaldım, 8.1 işletim sistemiyle son derece hızlı ve mükemmel, güncellemeleri de yüklemiyorum :)
    -Ağır oyunları oynarken klavyenin üst kısmında bi süre sonra aşırı ısınma oluyor fakat; önceki kullandığım bilgisayar ısınıp ısınıp kapanıyodu, bunda öyle bişey söz konusu olmadı bu güne kadar.
    -Donanımsal olarak da tek sorunum, sol shift tuşum sallantıda, her an kopabilecek gibi duruyor :) menteşede vs. hiçbir sorunum olmadı.

Şahsen gayet memnunum üründen, alıp almamak konusunda kararsız olan arkadaşlar varsa almalarını tavsiye ederim, fiyatı biraz yüksek ama indirimini yakalarsanız parasına değer bi laptop.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi carpathia00 -- 6 Ocak 2016; 23:05:22 >

• Bende de ayni laptop var fakat hangi prizde kullanirsam kullanayim kasada elektriklenme oluyor ayni problemi yasayanlar var mi acaba ?

• carpathia00 C kullanıcısına yanıt
    sizde hiç prizdeyken kasada elektriklenme oldu mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Taco33

sizde hiç prizdeyken kasada elektriklenme oldu mu ?

bende öyle bi sorun olmadı bugüne kadar, bi servise götürün isterseniz
    teşekkür ederim peki asus servisi hakkında bilginiz var mı yani gün olarak ilgi alaka olarak nasıllardır ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Taco33

teşekkür ederim peki asus servisi hakkında bilginiz var mı yani gün olarak ilgi alaka olarak nasıllardır ?

hiç bi bilgim yok ama şurdan yorumlara bakabilirsiniz;https://eksisozluk.com/asus-notebook-teknik-servisi--2180492?p=1
    tekrardan teşekkürler..ayrıca benm laptop yeni olmasına rağmen dpc watchdog hatası veriyor sizlerin başına hiç geldi mi bu durum
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.