Bildirim
Asus N550jk Fan Hızı Ayarlama
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Hocam notebook fan control die bi program var bunu kullanabilirsin ama fan hızıbı çok düşürürsen sisteme zarar verebilirsin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: crimeboss
Hocam notebook fan control die bi program var bunu kullanabilirsin ama fan hızıbı çok düşürürsen sisteme zarar verebilirsin.
benim amacım yüksetlmek :D sistem şu anda 75 dereceyi geçmediği sürece 2. fanı açmıyor ben bunların hepsi 65 dereceden sonra çalıştırmak istiyorum :) -
quote:
Ya birde programda bneim lapotpum yok ne yapacağım? -
quote:
Tamamdır. Asus n550jk kullanıyorum asus n550jv'yi seçtim yine oldu ve muhteşem çalışıyor sağolun :) -
Ne demek 😊
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X