ASUS N550JV-CN240H Kullanıcıları burda konuşabilir ve paylaşımda bulunabiliriz.
14 Ocakta Kliksa.com dan aldım bu modeli. gelince modelin Asus Türkiye garantisi altında olduğunu doğruladım. Ardından windows 8.1 e yükselttim. bilgisayarın kapanması ve yeniden başlatılması aşırı uzun sürmekte. Biosu 208 e güncelledim ama yine aynı sorun devam ediyor. ayrıca bilgisayar uykudan uyanınca görev çubuğu çözünürlük olarak bozuluyor ve sağ köşeye gidince çıkan ayar simgeleri çıkmıyor. Bu tür sorunlar yaşayan var mı acaba. çözümünü bilen ....
Hayır sıfırdan kurulum değildi. windows update ile güncelledim. ve kapanış hızı ve metro arayüzü sorunları canımı sıkıyor. Aslında elimde 79 tl ye aldığım windows 8 pro lisansım var ama kurtarma bölümüne dokunmak istemediğim için o lisansı kullanamıyorum....
Kurtarma bolümünün bi halta yaradığı yok. En iyisi temiz kurulum. Lisanslı pro ile bilgisayara yüklü sl nin pek bi farkı yok. Sl sadece tek dilde kullanabiliyosun birde bazı çok özel şeyler yok. Lisanlıyı da kurabilirsin direk 8.1 olarak bilgisayardakinide kurabilirsin. Biosa kayıtlı serial numaranı çıkarmanın yolu var enpedi.com da yeralıyor bilgiler. Bas temiz formatı gitsin.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme