Şimdi Ara

Asus N550JV kasma sorunu?!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.824
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle herkese selamlar sorunuma gelecek olursak,Daha yeni aldığım Asus bilgisayarımda bazı oyunları en full efektlerde oynamama rağmen(Assasin Creed Balck Flag - Battlefield3) gibi bazılarındaysa orta ekran çözünürlüklerinde bile kasma sorunlarıyla karşılaştım (Pes 2013-Euro Truck Similator GtaIV) gibi biraz araştırdım iki ekran kartı olduğunu gördüm sanırım bunların ayarları değişiyor bir akıl verebilir misiniz ayarlamalarla ilgili çünkü gerçekten bazen aklım almıyor nasıl kasar diye özellikleri bilmeyen arkadaşlar için

-İntel i7 4700HQ İşlemci
    -Nvidia GeForce GT 750M Ekran Kartı
    -16Gb Ram

Özetlemek gerekirse ne yapacağımı bilmiyorum Nvidia Kontrol panelindeki ayarlamalar v.s hakkında detaylı bilgi verebilirseniz çok makbul olur iyi forumlar..

• Nvidia denetim masasında 3d ayarlarına girin otomatik seçilir yazar onu nvidia'ya ayarlayın aynı yerde program ayarları var özelleştirilmiş program seçeneği göreceksiniz onu oynayacağınız oyuna ayarlayın hemen altında yine kart seçeneği var onuda nvidia yapın kaydedip çıkın ağır oyunlarda orta ve yüksekte oynarsınız bu kartla full ayarlarda fhd ekranda çok düşük fps alırsınız.
  • Yok hocam yine aynı pes ve euro truck'ta kasıyor yinede
  • Arkadaşlar anlayan birisi yok mu ?
  • Sistem gereksini mi düşük oyunlar geçişlerde sorun verebiliyor nvidia sürücünüz en son çıkan mı eğer öyleyse bir öncekini deneyin.
  • Ekran kartını ve directx'i güncelle sonra oyunları açarken sağ tuş graphic prosessör veya grafik kartı tarzı yazar odan nvidia'yı seçersen asıl ekran kartı çalışır bu ayarı yapmazsan işlemci ekran kartını kullanacağı için oyunlarda kasar
  • mesajım bulunsun
  • Aynı bilgisayar ve aynı sorun bende de var... Soruna çözüm buldunuz mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: C_nedra

Aynı bilgisayar ve aynı sorun bende de var... Soruna çözüm buldunuz mu ?

Bilgisayarı geri verdim hocam. Türkiye de ki bu modellerin büyük çoğunluğunda bulunuyormuş bu sıkıntı. Moralinizi bozmak gibi olmasın ancak başka bir marka veya modele yönelmenizi öneririm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi engineering failure -- 12 Temmuz 2014; 8:26:15 >
  • Benm bilgisayarı alalı 5 aydan fazla oldu ama siz ne kadar sürede geri iade ettiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam siz bilgisayarı aldığınız gibi mi kullanıyorsunuz??Hiç ayar felan yapmadan??

Denetim masası>Sistem ve güvenlik>Güç seçenekleri>Yüksek performans

ekran kartı driveri kurulu ise nvidia denetim masasından tercih edilen grafik işlemci nvidia seçip uygula diyin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: C_nedra

Benm bilgisayarı alalı 5 aydan fazla oldu ama siz ne kadar sürede geri iade ettiniz?

3 gün içerisinde geri vermiştim ben
  • Aynı bilgisayar aynı problem devam ediyor. Konu hakkında bilgisi olan var mı acaba?
  • açılışta yada açıldıktan ilk 2 3 dakika içinde donma sorunu bende de vardı değişim talebiyle gönderdim format atıp göndermişler.biraz düzgün çalıştı dün yine kendi kendine güncelleme yaptıktan sonra yine aynı problemle karşılaştım donuyor ve açma kapama düğmesiyle kapanıyor sadece.değiştirmeleri için ne yapmam lazım garintiye vereceğim tekrar formatlayıp mı gönderirler vatandan aldım laptopu
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.