Bildirim
Asus N55SF 15.6 Full-HD (1920x1080) Lcd Panel arıyorum
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
kadıköyde inci notebook veya sıfır hataya bak... -
teşekkürler, şimdi baktım oralarda da yok. -
hiçbir yerde yok mudur? -
Kolay bulamazsın daha yeni model sayılır çıkam bulman zor kolay arıza vermesi gerkkir leptop tamircilerinde bulabilirsinz en iyi tedarik yeri yine servisi olur bir şekilde uğramaya veya tanıdığınızı yönlendirin fiyat konusu nasıl tamir edilecek bu tip konularda bilgi alabilir.İllede sizin götürmeniz şart değil garanti dışıysa zaten ücret talep edilecek garanti dahilinde arızaysa faturasıyla bir yakınınız götürür işlemleri yapılır. -
Servisle konuştum ücretsiz arıza tespit yapılacağını sonra fiyat vereceklerini, laptop ı kargoyla gönderilebileceğini söylediler. ben kargoyla gönderemem bir şekilde elden birini yönlendirmekten başka çarem kalmıyor. Cevabınız için teşekkürler.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X